Ki, mikor tudta letenni a cigit? Baba tervezés előtt? Már terhesen?
Figyelt kérdés
2019. dec. 2. 18:12
1/22 anonim válasza:
Az utolsó szem fogamzásgátló bevételével egy napon tettem le. Ezt hívják tudatos gyerek tervezésnek
2/22 anonim válasza:
Amikor felmerült a gyerek kérdés, kb 1 hónappal az esküvőnk után, azonnal letettem. Onnantól kezdve már csak megszakítással védekeztünk, a tényleges próbálkozás 3 hónap múlva kezdődött
3/22 A kérdező kommentje:
Erdekesek a válaszok.
2019. dec. 2. 19:16
4/22 anonim válasza:
Mikor elkezdtünk próbálkozni akkor tettem le.
5/22 anonim válasza:
8 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok kB. 1 hét kellett, hogy letudjam tenni és felfogni ennek a felelősségét.
6/22 anonim válasza:
Amint megfogant a kisfiam, megutaltam a cigi szagat is, szerencsere :)
7/22 anonim válasza:
Két évig próbálkoztunk, két évig próbálkoztam a leszokással is. Aztán a kivizsgálások után kiderült egy pajzsmirigy gond. Akkor leszoktam. A következő menszesz már nem jött meg.
8/22 anonim válasza:
Az esküvőnkön már nem szerettem volna büdös lenni, így kb egy hónappal előtte leszoktam. Az is benne volt, hogy az esküvő után azonnal próbálkozni kezdünk, második hónapban már meg is fogant a lányom.
9/22 anonim válasza:
Az első babánál mikor pozitív lett a tesztem, onnantól kezdve nem gyújtottam rá egészen addig míg szoptattam. Utána azonnal visszaszoktam, nagyon hiányzott a dohányzás. A második baba előtt már korábban felhagytam a káros szenvedéllyel más eü. okok miatt (is). Cigi mentes 5. hónapban fogant meg, és szoptatás után azonnal visszaszoktam ismét.
10/22 anonim válasza:
Amikor pozitívat teszteltem. Utána nem gyújtotta rá többet. Nekem többet ér a gyerek egészsége, mint a cigi, pedig szerettem dohányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!