Terhesen mennyire veszélyes náthás kis gyerekre vigyázni?
Az egvilagon semmi baja nem lenne a babadnak ha elkapnad sem!
Másrészt bocsi de én nem vigyaznek más beteg gyerekere csak úgy puszira meg elvarasra.
Ha nincs hozza kedved mondhatsz nemet.
Ha elkapod se lesz semmi bajod egy kis náthától.
Ha dolgoznál, nyilván nem találnának be ilyen kérésekkel...
Eszembe sem jutna.
Nekem a köhögés miatt lett tölcsérképződés.
Persze elkerülhetetlen a beteg ember, de amit ki lehet védeni, én kivédem.
Kb semenniyre. Ha lenne másik gyereked se csapnád ki otthonról, mert beteg.
A tesóddal közlöd, hogy nem érsz rá, hívjon bébiszittert vagy menjen táppénzre a gyerekével.
Ne felejtsd el, hogy azt fogod majd vissza kapni amit adsz, tehát ha neked kell bébiszitter és te vigyázol ag ő gyerekére, akkormomis fog a tiedre. Ha nem teszed, ő se fog.
Ha elkapnád se lenne semmi bajod. Nekem a kisfiam épp itthon van köhögéssel megfázással, és már érzem hogy bennem is lappang valami... Épp 36 hetes terhes vagyok, 30 hetesen kórházban voltam vele 3 éjszakat hányás hasmenéssel... Azt is elkaptam..
Ettől függetlenül mivel nem a saját gyermeked én is azt mondom, amit el lehet kerülni, kerüld el
Terhesen max nehezebben gyógyulsz ki, de ha nem saját gyereked, akit amúgy is gondoznál, jobb kikerülni az ilyen helyzeteket. A tesódnak nyugodtan mondhatsz nemet, ha bármi kételyed van.
Én 17 hetes vagyok, a lányom hazahozta oviból, ő már meggyógyult, én most kezdem, de nem tudok rá semmit szedni, így a tünetek is jobban kijönnek rajtam. Ha teheted, hagyd ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!