Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20-25 szál cigaretta terhesség...

20-25 szál cigaretta terhesség alatt? Mennyit ártottam neki?

Figyelt kérdés

Nem tudtam hogy terhes vagyok,nagyon stresszes időszakon vagyok túl,2 közeli haláleset egymás után. Múlt héten tudtam meg,rutin vizsgálaton voltam Doktornő szerint ne aggódjak ezen.

De nem nyugodtam meg ettől. Azóta nem gyújtottam rá,bár nagyon nehéz volt,de eleget kapott már így is..

2021. máj. 31. 11:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a magzatra káros anyagokat a méhlepény kiszűri, viszont cserébe gyorsabban öregszik el, ezért nagyobb a koraszülés esélye. Mostantól próbálj extra egészségesen, alkoholt se, egy kicsit se, minden gyümölcsöt-zöldséget moss meg alaposan. Boldog babavárást!
2021. máj. 31. 16:43
 22/28 anonim ***** válasza:
62%

15

Te ostoba vagy és nem megy az értő olvasás..

Pont,hogy azt írta a kérdező,hogy ADDIG szívta a cigit míg nem tudta,hogy terhes..azóta nehezen de abbahagyta. A doki azt mondta ne aggódjon,de mégis aggódik.. erre írtam,hogy már nem tudja a múltat visszacsinálni,de a továbbiakban már ne aggódjon mert úgysem tehet semmit a rég elszívott cigarettákkal.. te nagyon sötét..

Senki nem írta,hogy dohányozzon. Azt írták,ezek után ne cigizzen és figyeljen oda magára..

2021. máj. 31. 18:12
 23/28 A kérdező kommentje:
Emberek,kérlek... Ezen ne vitatkozzatok,főleg ne anyázzatok,nemrég veszítettem el.. Amint kiléptem az orvostól,nem gyújtottam rá,igen nehéz,volt,és még mindig az.. Ezentúl megteszek mindent. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2021. máj. 31. 18:46
 24/28 anonim ***** válasza:
74%
Próbáld úgy nézni, pozitív irányból, hogy minden egyes szál miatt, amit nem szívsz el, mennyivel jobb lesz a babádnak. Meg annak is próbálj utánanézni és gyakorolni, hogy hogyan lehet káros szenvedélyek nélkül kezelni a stresszt. Ez duplán jó lesz a gyerekednek, egyrészt így neked se lesz szükséged a füstölésre többet, és ő is jó megküzdési stratégiákat fog tanulni tőled, ami egy nagyon-nagyon fontos dolog a boldog élethez.
2021. máj. 31. 18:57
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem, és lehet már írták korábban is, azzal is ártasz a gyereknek, hogy közben folyamatosan stresszelsz az elvonási tünetek miatt.
2021. jún. 11. 14:26
 26/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Azóta sem gyújtottam rá,egészséges a baba 🙏🙏 már nem aggódom azon,hogy akkor dohányoztam,nem is tudom vissza fordítani. Köszi a pozitív válaszokat.

2021. jún. 22. 14:08
 27/28 anonim ***** válasza:
55%
Örülünk, hogy minden rendben!
2021. jún. 22. 14:24
 28/28 anonim ***** válasza:
Az, hogy egészséges-e majd kiderül később. Boldog babavárást!
2021. júl. 2. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!