20-25 szál cigaretta terhesség alatt? Mennyit ártottam neki?
Nem tudtam hogy terhes vagyok,nagyon stresszes időszakon vagyok túl,2 közeli haláleset egymás után. Múlt héten tudtam meg,rutin vizsgálaton voltam Doktornő szerint ne aggódjak ezen.
De nem nyugodtam meg ettől. Azóta nem gyújtottam rá,bár nagyon nehéz volt,de eleget kapott már így is..
15
Te ostoba vagy és nem megy az értő olvasás..
Pont,hogy azt írta a kérdező,hogy ADDIG szívta a cigit míg nem tudta,hogy terhes..azóta nehezen de abbahagyta. A doki azt mondta ne aggódjon,de mégis aggódik.. erre írtam,hogy már nem tudja a múltat visszacsinálni,de a továbbiakban már ne aggódjon mert úgysem tehet semmit a rég elszívott cigarettákkal.. te nagyon sötét..
Senki nem írta,hogy dohányozzon. Azt írták,ezek után ne cigizzen és figyeljen oda magára..
Sziasztok.
Azóta sem gyújtottam rá,egészséges a baba 🙏🙏 már nem aggódom azon,hogy akkor dohányoztam,nem is tudom vissza fordítani. Köszi a pozitív válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!