Fiú vagy lány? Kinek milyen megérzése volt?
Figyelt kérdés
Nektek voltak megérzéseitek hogy fiú vagy lány lesz a születendő baba? :) illetve a “jóslatok” bejöttek valakinek, hogy sós vagy édes dolgokat kíván, rosszul van vagy nincs, megszépül a bőre vagy problémás lesz stb :)2021. jún. 25. 19:50
21/27 anonim válasza:
Az elsőnél fiút éreztem, vagy inkább gondoltam, az is lett. Most várjuk a másodikat, fiúra gondoltam most is, nem mertem remélni hogy kislányunk is lesz. Úgy néz ki hogy kislány valószínűleg. De biztos csak akkor lesz amikor megszületik. Ez a mit kívánsz és milyen a hasad formája, milyen a bőröd stb nem mindig jön be, nem kell ezeket figyelni.
22/27 anonim válasza:
Én lombik vagyok. Anyukám érzett hőemelkedést (megmérte, 37,1 C° xD) a beágyazódás pillanatában... Ekkor kinézett az ablakon és két sárkányrepülőt (vagy siklóernyőt, vagy ejtőernyőt vagy mit xD) látott leszállni a hegytetőre :). Ekkor már tudta, hogy terhes (7 év eltelte után jött csak össze) és elgondolkodott rajta, hogy mi lenne, ha ikreket szülne. Később (még korai "fázisban") volt egy enyhe vérzése, alaphelyzetben ez kétségbeejtő lett volna, de érezte, hogy minden rendben, és akkor nem is szólt erről senkinek. Végül egészségesen megszülettem, ikertesó nélkül. Talán ő volt a váratlan vérzés, talán nem, mindenesetre érdekes sztorinak találtam, mikor elmesélte :).
23/27 anonim válasza:
sós-édes kislány,savanyu-csipős-erős.kolbász-füstölt dolgok-almapaprika,zsiroskenyér ezek fiura utalnak
24/27 anonim válasza:
Nekem semmilyen jóslat és megérzés nem jött be. Én totál fiúnak éreztem. Mindegy volt, hogy mi lesz, mert régóta vártuk már (sok-sok évnyi próbálkozás előtt, mikor nem tudtam még hogy ilyen nehéz lesz, kislányt szerettem volna inkább), de a lényeg, hogy mióta megfogant úgy éreztem hogy kisfiú. Minden fiúra is utalt, végig sósat, csípőset kívántam, egy deka rosszullétem nem volt eddig, alul csúcsosodik a pocim, a bőröm is sokkal szebb mint terhesség előtt, és még a 12 heti ultrahangon is azt mondták, hogy a medencéje inkább fiúra utal. Aztán a 18. héten UH-n összezárta a lábát, ennek ellenére semmi fiús nem látszott. (itt már gyanakodtam, hogy a fiúk nem szoktak ilyen szégyenlősek lenni) Aztán végül tegnap 22 hetesen elmentünk 4D-re, ott 100%-ra mondták, hogy kislány. Mondjuk én annak a híve vagyok hogy a szülőszobán lesz biztos, de azért tényleg elég jól látszott, hogy nem látszott ott semmi... :D
25/27 anonim válasza:
Nálunk sem jöttek be a tipikus jóslatok. Émelygős-hányós első trimeszter, pattanásos bőr, ráadásul ovu. előtti (kb. 3 nappal) együttlétből fogant a babánk. Ezek állítólag mind kislányra utalnak. Kínai-maja fogantatás naptárak fiút mutattak (bár ezeket csak a poén kedvéért néztük meg, jelentőséget nem tulajdonítottunk neki), viszont a megérzés is inkább fiú volt. 12 hetes genetikai uh-n már mondták, hogy kisfiú. Mivel a nifty-t is megcsináltattuk, ez 100%-ra megerősítette, hogy legényke. :D
26/27 anonim válasza:
Én első pillanattól kezdve fiút éreztem, szinte a nyakamat rátettem volna a dologra. Most a 18 hetes ultrahangon azt mondta a doki, hogy lányka lesz. Hát rendesen megdöbbentem, a doki rá is kérdezett, hogy ez gond?
Mondom dehogy is csak annyira biztos voltam a fiúban. Persze még messze a vége, egyáltalán nem 100%, de érdekes, hogy ennyire nem működött a megérzésem..:D
27/27 anonim válasza:
9 vagyok: kislányunk lesz megint a Prena és az ultrahang alapján is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!