Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú vagy lány? Kinek milyen...

Fiú vagy lány? Kinek milyen megérzése volt?

Figyelt kérdés
Nektek voltak megérzéseitek hogy fiú vagy lány lesz a születendő baba? :) illetve a “jóslatok” bejöttek valakinek, hogy sós vagy édes dolgokat kíván, rosszul van vagy nincs, megszépül a bőre vagy problémás lesz stb :)

2021. jún. 25. 19:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
3x fiút éreztem, hasam formája is egyértelműen fiús volt. 3 lányon lett🙈
2021. jún. 25. 20:44
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

Lányt szerettünk volna, ezért teljesen biztos voltam benne, hogy fiú lesz, az is lett.

Egyik nap odajött hozzám az egyik kollégám azzal, hogy tudtam-e, hogy nekem lesz egy fiam, de csak ha úgy döntök? Akkor még nem tudták, hogy terhes vagyok, nagyon ledöbbentem.

A kívánósság része hülyeség. Az elején paradicsomos dolgokat ettem volna, anyós azt mondta, hogy 100%, hogy lány. Utána jöttek a tejes dolgok meg az édesség. Mondjuk én alapból édesszájú vagyok.

2021. jún. 25. 20:56
 13/27 anonim ***** válasza:
63%

Nekünk teljesen mindegy volt, hogy milyen neműek; de most biztos voltam benne, hogy kisfiú van a pocakomban; és igazam is lett. Fogalmam sem volt, hogy honnan jött ez az érzés, egyfajta belső meggyőződés volt.

A kislányomnál nem volt ilyen, és az ikerterhességemnél sem.

2021. jún. 25. 21:24
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
Gyerekkorom óta kislányt szerettem volna, mégis valahogy a pozitív tesztnél már úgy éreztem, hogy fiú. Az is lett. Hát nem bánom, a második is lehetne fiú 😄
2021. jún. 25. 21:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Párommal tippeltünk, mindketten azt hittük fiú lesz. Amikor elképzeltem, hogy megszületik, hazahozzuk mindig egy fiút képzeltem. Lány lett. 😁 Nem jött be a tipp, nem is baj.
2021. jún. 25. 22:57
 16/27 anonim ***** válasza:
78%

Amikor megtudtam hogy terhes leszek, épp év vége volt, következő évi szokásos naptár vásárláslásomat ejtettem meg. Akkor gondolkoztam el hogy vajon fiú lesz e vagy lány amikor láttam hogy a boltban abból a típusból kék van és rózsaszín. Jót mosolyogtam, felhívás volt keringőre. Rövid gondolkodás után a kéket választottam és úgy is éreztem hogy helyes döntés volt. Később fiú és lány névben is gondolkodtunk, de végig volt egy erősebb fiú érzésem.

Kisfiú lett.

Teherbe esésem előtt nem volt nem preferenciám, bár régen fiús anyukának jobban el bírtam képzelni magam.

2021. jún. 25. 23:17
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Nekem abszolút semmi, pedig kérdezték is, hogy van e megérzés. De tényleg semmit nem éreztem, hogy tuti fiú vagy lány. A jósló babonák alapján egyértelműen lány lett volna, de fiú. :)
2021. jún. 25. 23:54
 18/27 anonim ***** válasza:
84%

Lánynak éreztem, az is lett.

Nem tudom, hogy milyen babonák vannak ezzel kapcsolatban, ebben nem hiszek, így nem is néztem utána mik vannak, így arról sem tudok beszámolni, hogy bejöttek-e.

2021. jún. 26. 00:16
 19/27 anonim ***** válasza:

1 gyerek tudtam, hogy fiú nem tudom honnan, meg sem kérdeztem, szülni is úgy mentem nem volt lány nevem. A lányomnál csak reménykedtem, azért nem kérdeztem, hogy ha fiú akkor 9 hó ig gondolhatom azt is, hogy lány😁

Kis fiamnál ahogy megláttam a tesztet tudtam, hogy fiú. A pici lányom aki nem született meg, megint csak reménykedtem, hogy lány.

2021. jún. 26. 00:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességemnél fel sem merült a lány gomdolata. Annyira tudtam fiú lesz, csak fiú névben gondolkodtunk (28.héten tudtuk csak meg a nemét). Fiunk lett.

Második terhességembe nem tudtam beleélni magam. Folyamat úgy voltam vele, éreztem valami nem jó.

11.héten elvették a babát, megállt a fejlődésben.

Most pedig hiába szerettem volna újra fiút, az elejétől tudtam tudat alatt, hogy ő kislány. 26.héten járunk.

De az ilyen sós meg édes dolgok, vagy a ilyen-olyan pocak.. na ezek nem jöttek be

2021. jún. 26. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!