Mi volt a legviccesebb dolog, amin elsírtad magad terhesen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de évekkel ezelőtt, és vicces volt ezeket olvasni :)2021. jún. 21. 18:32
2/21 anonim válasza:
A Dumbón konkrétan bőgtem. Amikor elszakították az anyukájától, meg az a jelenet, amikor megint találkozik vele, mikor az anyukája be van zárva.
3/21 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire vicces,de van egy ket etel amit elkezdek enni es akkora "szeretetet" erzek abban a pillanatban,hogy kepes vagyok elkezdeni konnyezni. Aztan persze en magamon jot nevetek,de inkabb azert is erdekes es lepodom meg magamon, mert korabban vagy ha lehet azt mondani,akkor alapvetoen az a no vagyok,aki nem szeret enni es el is felejt enni. Tehat korabban volt,hogy este 8 kor jutott eszembe,hogy hoppa.. ma meg nem is ettem szinte semmit, ha ettem is annal az adagnal egy 5 eves gyerek is mar tobbet eszik es ugy kimondottan nem is ereztem soha,hogy annyira jol esne,hogy boldogsagot erezzek tole. Emiatt lehet maximum szorakoztato ez a "szipogas" magam es a kornyezetem szamara.
4/21 anonim válasza:
Egy 2 éves elvette a párnám és nem adta vissza😂😂😂
5/21 anonim válasza:
Kiborult a kávépor es beteritette a konyhát és a konyhapultot
6/21 anonim válasza:
Még az első trimeszterben jártam, nagyon megkívántam a hawaii pizzát. Megrendeltem, 45 perc múlva hozta a futár, beleharapok, valami fura... Még egy falat, ekkor rájöttem, hogy félig még nyers a tészta. Gyorsan mèrlegeltem, hogy vagy várok még egy órát az újabb pizzára, vagy beteszem a sütőbe. Így alakult, hogy ültem 15 percet a sütő előtt és sírtam, férjem pedig közben nevetett rajtam 😄
Most nemrégiben pedig hirtelen kitaláltam, hogy menjünk el a kedvenc éttermünkbe vacsorázni. Persze péntek este volt, asztalfoglalás nélkül mentünk, teltház... Még az elviteles rendelèsre is 1 órát várni kellett. Így a hazafelé utat végig sírtam az autóban 😄 pedig még éhes sem voltam. Úgy tűnik nálam az ennivaló a mumus😅
7/21 anonim válasza:
Megnéztem az Ivan, az egyetlen című gyerekfilmet, sírtam a végén, amikor a cirkuszos csávótól elvették az állatokat és mind más helyre kerültek. (Főleg, hogy tudtam, hogy az igazi Ivan nagyon magányosan élte az életét az állatkertben ahova került, soha nem fogadták be az ottani gorillák, és emiatt vagy fél órát bőgtem a férjemnek, ő meg nem tudta mivan, csak csendben hallgatott amíg a mondókák végére értem. 😅)
8/21 anonim válasza:
Megtudtam, hogy anyósom 46 évesen terhes.
10/21 anonim válasza:
Kint foztunk az udvaron , azt hiszem babgulyast. Nagyon ehes voltam mar. Ki szedte mindenki es elkezdtunk enni. A masodik falatnal a kanalamba kerult egy orias szunyog ami ugye belefott a levesbe. Fel oraig azert sirtam, mert nem akartam enni a levesbol mert undoríto volt, es nem volt mas, amit akkor ehettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!