Mikor éreztétek hogy elég?
Vagyis... Hány gyereknél éreztétek hogy nem akartok többet. Hogy elég a létszám.. És hogy ha vágyakoztatok is babára de az ész azt mondta nem elég ami van mennyire volt nehéz elengedni hogy nem lesz több baba.
Mert nálunk is az a helyzet van már gyerek nem is egy, de 3gyre többet gondolok rá hogy olyan jó volna még. Annyira hiányzik a pici baba. De aztán az agyam meg alljt parancsol hisz van már, sőt császár is volt benne 2 is. Dokim is oda van nem prqktizql már a kórházban. Aztán ezek miatt inkább lebeszeltem magam az egészről. Illetve már hogy nagyok szeretnénk élni (mint nő és férfi is nem csak mint apa és anya)
Mikor ezt mondtam baráti körben azt mondták önzés. Most tényleg az?
34 vagyok férjem 38.
Gyerekek 14, 9, 7
Ketőtt akartunk eredetileg, aztán a kisebb 5 éves korában jött ez az érzés, amit írsz. Ilyen akarom is meg nem, de azért mégis.
Abban maradtunk, ha 36 éves koromig sikerül, akkor ok, utána nem próbálkozunk, elengedjük a dolgot. 5 hónap volt hátra addig, az utolsóban sikerült.
Viszont most tényleg azt érzem, hogy elég. Így kerek minden, na meg 3 császár épp elég volt.
Nákunk férjem volt a bizonytalanabb, most meg ő imádja a legjobban a törpét.
A legkisebb és legnagyobb között 15 év van.
"ismi 42 évesen terhes lett, na nekem sem kellett több"
Fuuu bammeg, lóverseny. Ezt undorító volt olvasni. Meg ki az az úr??? Ti hülyék vagytok? Bár aki nem tud leállni a szaporodással az nem lehet normális.
2. válaszoló, oké, de akkor áruld mar el, hogy mi a fszt keresel a Gyerekvállalas nevelés kategóriában? Menjél már máshova unatkozni, jó?
Kérdező, a megfogalmazasodban van a lényeg. Hogy "hiányzik egy pici baba". Te nem még egy gyereket akarsz, hanem babázni. De ha megint szülsz, akkor az a kicsi is meg fog nőni, akkor mi lesz? Megint kell pici baba? Ez így tenyleg önzés. Számoljátok ki, hogy ha 4 gyerek lenne es pl mind orvos akarna lenni, bírnátok-e anyagilag. Ha igen, hajrá.
9
Szívből szóltál.
Mint az állatok.
13
A 2esnek annyi joga van véleményt mondani mint neked. Azért mert nem eggyezik a tiéddel még nem jelenti azt hogy annak itt nincs helye
17
A stílust összehasonlítva...biztos vagy benne, hogy vele van a baj?
Gondolom te vagy a nem birka és nem is patkány, de tökéletes szülő jelölt. LOL
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!