Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek hogy elég?

Mikor éreztétek hogy elég?

Figyelt kérdés

Vagyis... Hány gyereknél éreztétek hogy nem akartok többet. Hogy elég a létszám.. És hogy ha vágyakoztatok is babára de az ész azt mondta nem elég ami van mennyire volt nehéz elengedni hogy nem lesz több baba.

Mert nálunk is az a helyzet van már gyerek nem is egy, de 3gyre többet gondolok rá hogy olyan jó volna még. Annyira hiányzik a pici baba. De aztán az agyam meg alljt parancsol hisz van már, sőt császár is volt benne 2 is. Dokim is oda van nem prqktizql már a kórházban. Aztán ezek miatt inkább lebeszeltem magam az egészről. Illetve már hogy nagyok szeretnénk élni (mint nő és férfi is nem csak mint apa és anya)

Mikor ezt mondtam baráti körben azt mondták önzés. Most tényleg az?

34 vagyok férjem 38.

Gyerekek 14, 9, 7

2021. jún. 17. 22:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%

Én mindig 3 gyereket szerettem volna, de a férjem csak 2. A helyzetünk is 2 gyereket engedett. Majd lett nagyobb ház én 37 úr 42,ismi 42 évesen terhes lett, na nekem sem kellett több. Úr nagy nehezen beadta a derekát, kellett jó pár hónap, hogy sikerüljön, de missed lett és 2 hó múlva jött az igazi aki már 2 éves csoda.

És itt a bibi meg veszek azért, hogy legyen még 1.

Volt missed 14.héten mert beteg volt, volt 8.héten mert nem lett szívhang, de nem tudom elengedni.

2021. jún. 17. 23:15
 2/18 anonim ***** válasza:
14%
Soha nem akarok gyereket. El nem tudom képzelni, milyen lehet vágyakozni egy baba után, mert engem a hideg is kiráz az egésztől. Attól meg pláne, hogy láthatóan minden épeszű gondolatot felülírnak ilyenkor az ösztönök. Aki pedig nem látja, mi megy a világban, és képes szaporodni most...hát...
2021. jún. 17. 23:28
 3/18 anonim ***** válasza:
22%

Szerinted egy 14 éves mellé kell még egy csecsemő..?

Ha mással nem, beszéld le magad azzal, hogy bőven túl vagyunk népesedve.

2021. jún. 18. 00:14
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
Hát az én 20évesem szereti az öccsét, a szülésnél is ő volt a segítségem.
2021. jún. 18. 00:21
 5/18 anonim ***** válasza:
39%

4

Tudom, olvtam másik kérdésnél.

Elég morbid, lassan neked kéne a 20 évesednek ilyenekben segíteni.

2021. jún. 18. 00:24
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Jó majd fogok, ne izgulj.
2021. jún. 18. 00:25
 7/18 anonim ***** válasza:
54%
És kb nem kell vegyen majd semmit, mert itt van öcsié.
2021. jún. 18. 00:28
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Mi mindig 4-et szerettünk volna, de nem tudtuk még elengedni a témát, így gyúrunk az ötödikre, amint biztonságosnak érezzük covid szempontból.
2021. jún. 18. 01:49
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
Durva, hogy mennyi mar elnezest a szoert osztonleny van. Ez amit leirtal minden noben ott van, legalabbis a legtobbunkben. Ezt hivjak ugy, h oszton. Aztan jobb esetben parosul hozza a jozan esz, amivel atgondoljuk es lemondunk rola. Itt nem 2.rol gyerekrol beszelek, hanem 4., 5., 6.rol.
2021. jún. 18. 06:55
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Neked kell tudni. Nekem 3 is nagyon sok lenne, Dehogy önzés ha nem szülsz negyediket, hiszen már van három, az se lenne önzés ha egy sem lenne, de így már megtetted a hazáért, amit kellett, 3 gyerek nem kevés és az sem árt ha el tudod őket indítani az életben, anyagilag is, 4 gyereknél ha nem vagy multimilliomos nehéz lesz.
2021. jún. 18. 07:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!