168-170 cm magaságnál és 58-60 kiloval indulo terhességnél pocak kicsi lesz,hizás meg kevés lesz vagy,ezekre rá lehet,cáfolni?
172cm és 55kg-mal kezdtem. 80kg lett a vége és a pocakom is nagy volt.
Szülés után hat héttel 60kg voltam.
167cm 54kg-vel estem teherbe, 20kg-öt híztam.
Sikerült leadni mindet.
Most 37 hetes vagyok 12kg-t híztam. Remélem ez is hamar lemegy :)
162 centi és 53kg voltam első terhességnél.Nagy volt a hasam,sok volt a magzatvíz,3kg-os baba.
Második terhesség,67kg-ról indulok,kitudja hol kötök ki.Szerintem én hízni nem nagyon fogok,a baba súlya lesz rajtam leginkább.Már tudom,hogy nem éri meg "kettő helyett enni",úgysem ő kapja meg azt a rengeteg ételt,hanem rám jön fel.:D
167/63-mal lettem terhes. 15kg jött fel rám, pedig terhességi cukor miatt diétáznom kellett, amit szigorúan tartottam.
Hatalmas hasam volt, már a 11.héten latszódott, alig tudtam eltakarni, a 18.héten már észrevették, a 26. héten amikor vizsgálatra mentem a kórházba azt kérdezték hogy szülni jöttem-e.
Pedig első baba.
Ráadásul kis súllyal született, de nagyon sok volt a magzatvíz.
Szülés után 5 kg maradt rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!