Normális ez? Nektek hogy volt?
17 hetes és 1 napos terhes vagyok. Első baba. Nem érzem a rúgását. Illetve, nincs is látványosan nagy hasam. :(
26/N
Emlékszem, a 19 hetes új-n kérdezte először az orvos, hogy érzem-e, és nem, még nem éreztem. Néha valami fura lüktetés szerűt igen, de a mai napig nem tudom, hogy az vajon a baba volt-e.
A látványosan nagy hassal meg még szintén ráérsz. 30 hetes vagyok, most már úgy azt mondom, hogy igen, kezd látványos lenni, de 17 hetesen még mitől lenne?
Nyugi fogod érezni idővel. Főleg ha majd lerúgja a veséd.
A pocak méretével kapcsolatban:
Utolsó labor, másnap indítás.
Kérdezik vérvételen mikorra vagyok kiírva. Mondom nekik holnap indítanak. A nő majdnem leesett a székről. Azt hitte második trimeszteri vérvétel 😂
Mondjuk végig szekáltak az orvosok is hogy pici a baba. 41 hétre 3050g és 50cm volt. Én nem gondolnám picinek. Főleg nem kinyomni.
26 hetes vagyok, ha nem direkt feszülős ruhában vagyok akkor még most sem látszik hogy van hasam.
A baba mozgását nagyjából a betöltött 18.héten kezdtem érezni, először csak sejtettem, hogy ő az, úgy a 20-21.héten már biztos voltam benne, a 24.től már látszódott is ha feküdtem ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!