Lyoni kérdése:
14. hétben vagyok. Normális hogy olyan mintha nem is lennék terhes? Nincs szurkalas. Stb
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 12:42
1/5 anonim válasza:
Nekem sem vot az elsővel
2. Terhességnél akkor volt, ha a nagyot vettem ki a kiságyból
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem eddig volt. Vagyis néha volt néha nem. Várom már hogy mozogjon és végre érezzem.. 😄
2021. máj. 27. 12:56
3/5 anonim válasza:
Ismerős, én a 15.-ben vagyok. Én sem mindig érzem a hasi dolgokat, sőt, mikor elmondom valakinek, hogy terhes vagyok, utána úgy érzem, mintha hazudtam volna, pedig tényleg terhes vagyok. Nehéz felfogni az elsőnél, főleg, hogy nem érzem, mi történik bennem.
4/5 anonim válasza:
Énis így voltam. Kb 19.-20.hétig ha nem tudom,hogy terhes vagyok észre se veszem.. Aztán beindult a buli😂 gyomorsav,derek fajas, buli a pocakba.. Meg változott minden😀
5/5 A kérdező kommentje:
És nálatok elején sem volt? Vagy elmúlt? 😄
2021. máj. 29. 18:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!