Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14. hétben vagyok. Normális...

Lyoni kérdése:

14. hétben vagyok. Normális hogy olyan mintha nem is lennék terhes? Nincs szurkalas. Stb

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem vot az elsővel

2. Terhességnél akkor volt, ha a nagyot vettem ki a kiságyból

2021. máj. 27. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem eddig volt. Vagyis néha volt néha nem. Várom már hogy mozogjon és végre érezzem.. 😄
2021. máj. 27. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismerős, én a 15.-ben vagyok. Én sem mindig érzem a hasi dolgokat, sőt, mikor elmondom valakinek, hogy terhes vagyok, utána úgy érzem, mintha hazudtam volna, pedig tényleg terhes vagyok. Nehéz felfogni az elsőnél, főleg, hogy nem érzem, mi történik bennem.
2021. máj. 27. 17:24
 4/5 anonim válasza:
Énis így voltam. Kb 19.-20.hétig ha nem tudom,hogy terhes vagyok észre se veszem.. Aztán beindult a buli😂 gyomorsav,derek fajas, buli a pocakba.. Meg változott minden😀
2021. máj. 27. 19:15
 5/5 A kérdező kommentje:
És nálatok elején sem volt? Vagy elmúlt? 😄
2021. máj. 29. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!