Szerintetek egy férfi tud örülni egy olyan terhességek, amit igazán nem is akart talán? Benne is megváltozik valami h megszületik a baba esetleg nőni kezd a pocak?
Kiderült hogy terhes vagyok. 20 évesen, 21 éves a párom. Nem védekeztunk, de megbeszéltük, hogy jöjjön a baba amikor jönni akar.
Na ez a vártnál előbb történt, 2 honap védekezés nélkül meghozta az eredményt, babát várok. Elmondtam a paromnak, aki láthatóan nem őrült neki, és kétségbe esett hogy mi lesz most stb, mondtam neki hogy hat megbeszéltük es tudtuk mik lehetnek a következmények. Aztán mikor látta hogy én semmiképp nem akarom elvetetni, ő is mondogatja h jó marad, majd lesz ami lesz stb.
De igazán nem akarja azt látom rajta.
Szerintetek ha nő a pocak, vagy megszületik szerelmünk gyümölcse szeretni fogja, És örülni fog neki, Volt így valakinek a párja hogy először nem őrült aztán pedig mindennel boldogabb volt..
Valószínűleg ő úgy gondolta nem sikerül ilyen gyorsan, de jó buli védekezés nélkül szexelni... Vagy megrémült a felelősségtől,ami valóban nagy lesz számára.
Jobban járt volna ha megmondja, hogy ő még várna, nincs kész. A baba nem egy párizsi vagy cipő, hogy jó maradhat, lesz ami lesz.
Itt 50-50% az esély, vagy belejön és elfogadja az apa szerepet vagy megijed és lelép, vagy rosszabb: rossz apa lesz, érezteti hogy ő annyira nem várta, félrelép.
Kedves 8.!😊
1 éves a jelenlegi munkaviszonyom, páromé 4, ha ennyire érdekel.
Gazdasági végzettségem van, ami szerintem rendesnek számít.
Mindketten jól keresünk, van félretett pénzünk is, a saját családi házunk epitesenek a haromnegyedenel tartunk kb.! De köszönöm a segítő szándékot.
Kedves 7.!
Nagyon köszönöm, hogy végre érkezett értelmes válasz, ráadásul pozitív 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!