Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek egy férfi tud...

Szerintetek egy férfi tud örülni egy olyan terhességek, amit igazán nem is akart talán? Benne is megváltozik valami h megszületik a baba esetleg nőni kezd a pocak?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy terhes vagyok. 20 évesen, 21 éves a párom. Nem védekeztunk, de megbeszéltük, hogy jöjjön a baba amikor jönni akar.

Na ez a vártnál előbb történt, 2 honap védekezés nélkül meghozta az eredményt, babát várok. Elmondtam a paromnak, aki láthatóan nem őrült neki, és kétségbe esett hogy mi lesz most stb, mondtam neki hogy hat megbeszéltük es tudtuk mik lehetnek a következmények. Aztán mikor látta hogy én semmiképp nem akarom elvetetni, ő is mondogatja h jó marad, majd lesz ami lesz stb.

De igazán nem akarja azt látom rajta.

Szerintetek ha nő a pocak, vagy megszületik szerelmünk gyümölcse szeretni fogja, És örülni fog neki, Volt így valakinek a párja hogy először nem őrült aztán pedig mindennel boldogabb volt..

2021. máj. 18. 17:56
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Azta kotnyeles világot, amit élünk 😅😅

Volt oneronk😇😇😇😇 de nyilván elenyésző a hitelhez kepest

2021. máj. 19. 10:55
 32/42 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező! Most azt írod, hogy te is akarod a babát, majd kiírsz egy olyan kérdést, hogy ki mi alapján döntött abban, hogy megtartja a babát vagy sem, és ott is hajtod a magadét, hogy a te anyád 19 évesen szült, és te is meg fogod tartani. Akkor minek kell ezekről kérdést kiírni, ha eleve tudod a választ, Margitka?
2021. máj. 19. 10:59
 33/42 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is ö, azért kérdeztem én is az elöbb.
2021. máj. 19. 11:02
 34/42 anonim ***** válasza:
72%
Ő az. Ráírtam mindkettőre és ugyanaz a felhasználónév. Kamuzik.
2021. máj. 19. 11:04
 35/42 anonim ***** válasza:
85%
🤣 és akkor még a kommentelök milyenek!
2021. máj. 19. 11:08
 36/42 A kérdező kommentje:

Egyetlen egy üzenetet kaptam, és arra valóban válaszoltam

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: Szerintetek egy férfi tud örülni egy olyan terhességek, amit igazán nem is akart talán? Benne is megváltozik valami h megszületik a baba esetleg nőni kezd a pocak?

"Olyanok tapasztalata érdekelt, akik már voltak ilyen helyzetben. Gondolom ebben így nem tudsz segíteni, nincs az a férfi aki elfogad egy ilyen..."

Az üzenet:

Egy ev munkaviszony utan kisgyerekkel tudod ki venne fel a r*edvas pi*saddal egyutt? A budos ku*va anyad! Anyad csecsen meg apad f*szan logsz

Erre az üzenetre válaszoltam, nyilván intelligens emberi módon. Kedves Ribi felhasználó nevű nő/férfi aki most próbálja ramharagitani a válaszolokat

2021. máj. 19. 11:25
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is kettő üzenetet kaptál, egyiket ehhez a kérdéshez, a másikat pedig ahhoz a kérdéshez, amelyben kiírtad, hogy elbizonytalanodtál, és hogy kinek milyen szempontok voltak szükségesek a baba megtartásához. Amúgy nem r.bi a felhasználónevem, csak szólok. Mrgt2000 nevű felhasználótól kettő válaszom érkezett, mind a két válaszomra reagáltál. Te vagy az, nem kell tagadni.
2021. máj. 19. 11:42
 38/42 anonim ***** válasza:
85%
Én nem találom a másik kérdést, amiről beszéltek
2021. máj. 19. 13:22
 39/42 anonim ***** válasza:
Kamu :)
2021. máj. 19. 13:43
 40/42 A kérdező kommentje:
40! Nagyon köszönöm 😞
2021. máj. 19. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!