Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek egy férfi tud...

Szerintetek egy férfi tud örülni egy olyan terhességek, amit igazán nem is akart talán? Benne is megváltozik valami h megszületik a baba esetleg nőni kezd a pocak?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy terhes vagyok. 20 évesen, 21 éves a párom. Nem védekeztunk, de megbeszéltük, hogy jöjjön a baba amikor jönni akar.

Na ez a vártnál előbb történt, 2 honap védekezés nélkül meghozta az eredményt, babát várok. Elmondtam a paromnak, aki láthatóan nem őrült neki, és kétségbe esett hogy mi lesz most stb, mondtam neki hogy hat megbeszéltük es tudtuk mik lehetnek a következmények. Aztán mikor látta hogy én semmiképp nem akarom elvetetni, ő is mondogatja h jó marad, majd lesz ami lesz stb.

De igazán nem akarja azt látom rajta.

Szerintetek ha nő a pocak, vagy megszületik szerelmünk gyümölcse szeretni fogja, És örülni fog neki, Volt így valakinek a párja hogy először nem őrült aztán pedig mindennel boldogabb volt..

2021. máj. 18. 17:56
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

18. Nagyon szepen köszönöm a válaszod. :)

Többieknek pedig azt szeretném mondani, hogy én elfogadom a negativat is illetve azt is, ami más mint ami az én véleményem, viszont normális hangnemben, nem elszamoltatva, mert ez így valóban nem esik jól.

A hazát nem a szüleink fizetik, hanem mi magunk, ok támogatnak benne. A hitel is a mienk.

És én büszke vagyok erre mert ennyi idősen mindenkinek a buli stb a fontosabb, nekünk az, hogy függetlenek legyünk, és saját otthont teremtve abban éljünk. Kb 5 hónap és kész a saját házunk 21-2 évesen:) szerintem nagy szó ez, mindketten dolgozunk a közös célok érdekében és megyünk előre.

A kisbaba pedig egy áldás az én véleményem szerint. A férjem pedig ma reggel hatalmas nagy meglepodesemre hozzambujt és megsimogatta a pocim, megpuszilgatta és azt mondta jó reggelt kisbabaim.. annyira elérzékenyültem. Mondta hogy kitart mellettünk bármi is lesz együtt megoldunk mindent és gyönyörű család leszünk, de azt is elmondta hogy nézzem el neki ha fura kicsit, csak hirtelen azt sem tudja mi van, fel sem fogja meg, és hogy értsem meg öt is, hogy váratlanul érte, ilyen korán a baba.

2021. máj. 19. 09:18
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Hányadik hétben vagy?
2021. máj. 19. 09:26
 23/42 anonim ***** válasza:
88%
Mekkora kamu megint, 20 évesen persze házasság, meg ház meg minden happy :D hány húsz éves pasi vágyik erre?
2021. máj. 19. 09:28
 24/42 A kérdező kommentje:
8:)
2021. máj. 19. 09:29
 25/42 A kérdező kommentje:

23! Akkor nem kérte volna meg a kezem és nem kötötte volna össze az életet velem hivatalosan is ha nem erre vágyna

A házban pedig nem ertem mi belekotnivalod van

2021. máj. 19. 09:42
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Neked van egy másik kérdésed, ahol azt írod, hogy berezeltél?
2021. máj. 19. 09:50
 27/42 A kérdező kommentje:
Nekem olyan nincsen, hiszen én örülök neki nagyon!!!! És várom a kis nyuszkom🥰
2021. máj. 19. 09:52
 28/42 anonim ***** válasza:
86%
Megkérdezhetem mit dolgoztok? Mert szakmaváltáson agyalok, 16 évea korom óta dolgozok a párom 19 óta, és tavaly lett házunk amikor én 25 a párom 35 éves volt, szval 10en év munka kellett hozzá jó pozícióban. Melyik szakma az ahol 2-3 év alatt 10en milliokat el lehet tenni?
2021. máj. 19. 09:56
 29/42 A kérdező kommentje:

Én konyvelek, párom értékesítő.

Hitelünk van a házra...... írtam fentebb

2021. máj. 19. 09:59
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Hitelt nem adnak önerő nélkül.
2021. máj. 19. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!