Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek egy férfi tud...

Szerintetek egy férfi tud örülni egy olyan terhességek, amit igazán nem is akart talán? Benne is megváltozik valami h megszületik a baba esetleg nőni kezd a pocak?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy terhes vagyok. 20 évesen, 21 éves a párom. Nem védekeztunk, de megbeszéltük, hogy jöjjön a baba amikor jönni akar.

Na ez a vártnál előbb történt, 2 honap védekezés nélkül meghozta az eredményt, babát várok. Elmondtam a paromnak, aki láthatóan nem őrült neki, és kétségbe esett hogy mi lesz most stb, mondtam neki hogy hat megbeszéltük es tudtuk mik lehetnek a következmények. Aztán mikor látta hogy én semmiképp nem akarom elvetetni, ő is mondogatja h jó marad, majd lesz ami lesz stb.

De igazán nem akarja azt látom rajta.

Szerintetek ha nő a pocak, vagy megszületik szerelmünk gyümölcse szeretni fogja, És örülni fog neki, Volt így valakinek a párja hogy először nem őrült aztán pedig mindennel boldogabb volt..

2021. máj. 18. 17:56
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem tud. Aztán, hogy a te párod fog-e örülni, azt nem tudom, te ismered.

Én úgy gondolok a 21 éves srácokra, hogy szeretnek bulizni, kikapcsolódni, utazni, világot látni, tanulni, barátokkal találkozni,esetleg otthon számítógépes játékokkal játszani, sorozatot nézni, önfeledten szexelni a párjukkal. Élvezik az életet, főleg, ha pénz is van rá. Ezekhez a dolgokhoz nehezen kapcsolható a sok pelenka, babasírás, átvirrasztott éjszaka, egy fáradt barátnő /feleség. Persze ez csak az én elképzelésem.

Mivel ti direkt nem védekeztetek, ezért bizonyára a párod szívesen babázna, nem hagy magadra, és a babával is megbarátkozik majd...

2021. máj. 18. 21:15
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy fog örülni. Nem a hasad méretén múlik.

Amúgy meg hogy lehet úgy gyereket vállalni, hogy majd jön, amikor jönni akar? Pláne 20 évesen, egy éves munkatapasztalattal.

Amúgy a gyerek nem jön sehonnan sehová, a gyerek a szex következménye, akkor jön, ha megindul a szülés.

2021. máj. 18. 21:56
 13/42 anonim ***** válasza:
62%
Mindegy milyen végzettségetek van, jó nagy hülyék vagytok. Előbb tudatosan nem védekeztek, majd megy a jajjogás, kétségbeesés, meg a nem örülés.
2021. máj. 19. 08:05
 14/42 A kérdező kommentje:

13! Én örülök és boldog vagyok nagyon 🥰

Férjem is szerintem csak lesokkolt és azt se tudja, mi van.. hirtelen megvaltozik az életünk.. bízom benne hogy neki csak egy első para ez..:)

Szóval ne írj hülyeségeket főleg ne többes szamban!!!! Köszönöm, legyen csodás napod

2021. máj. 19. 08:10
 15/42 anonim ***** válasza:
76%

Ha tudod, hogy mi a helyzet, akkor miért írtál ki erről kérdést? Ennek mi értelme van?

Amúgy meg most párod van vagy férjed? Az se tiszta. De gondolom 1 évben milliókat tudtál félretenni, meg milliárdos tartalékaid vannak.

2021. máj. 19. 08:13
 16/42 A kérdező kommentje:

Olyanok tapasztalata érdekelt, akik már voltak ilyen helyzetben. Gondolom ebben így nem tudsz segíteni, nincs az a férfi aki elfogad egy ilyen kotekedos természetű embert.

Párom, férjem teljesen mindegy:) 3 hónapja volt az eskuvonk.

Mihez kellenének milliók különben? Egy kisbabahoz? Vagy az épülő hazunkhoz? Igen, a házhoz kell sok sok millió Ft, de kettő család is mellettünk áll, jó munkahelyeken dolgozunk, mondhatni átlagon felüli fizetéssel, és meg hitelt is fizetünk havonta egy keveset, amit meg sem érzünk a penztarcankon.

VISZONT! Mi a francert érdekel téged ennyire? Ez már a mi dolgunk, de hogy megnyugodjon a kis lelked és szebb legyen a napod, megkaptad a valaszokat. Remelem kielegitettelek.

2021. máj. 19. 08:23
 17/42 anonim ***** válasza:
74%

Kàr, hogy nem tudod elfogadni a negatív, vagy nem neked tetszö vèleményeket.

Pedig ez tényleg vagy-vagy. Mi több, mint 16 éve vagyunk együtt a 30as éveink közepén vagyunk. Egy évig próbálkoztunk, míg sikerült a baba. A párom még is totál bepánikolt. Oly annyira, hogy kérte az abortuszt is. Persze nem mentem bele, ismertem annyira, hogy nála ez csak pánik. Pedig a szakítás is szóba jött.

Persze velem maradt. De még mindig sokszor ratör a fèlelem(azóta többször rám is). Sokszor viszont nagyon várja. Simogatja a hasam, beszèl hozzá, érzi ahogy mozog, örül neki.

Màskor látom döbbenten nézi a hasam, látom, hogy fél.

De viszont èn megértem. Én is sokszor pánikolok, mert ez egy èletre szóló dolog. Felelöség, amit akkor is csinálni kell ha épp nem lenne hozzá kedvem.

Képzeld el az ö helyzetét. El kell látni a családját, a babát, pénzt kell keresnie, a ház sincs kész, fiatal, azt hitte lehet, hogy még megmaradtok ketten egymásnak.

Egy fèrfinak/fiúnak màs ezt megélni. Nem biztos, hogy meghatja a pocakod.

Legyél felkészült mindenre szerintem. Legyen b terved, ha nem úgy alakulna a dolog, ahogy elképzelted, ahogy vártad.

Sajnos nem mindig csillámpóni minden. Láss túl egy kicsit az örömön, gondolkodj reálisan.

2021. máj. 19. 08:56
 18/42 anonim ***** válasza:
43%

Esküszöm, nem értem ezeket a gyakoris faék egyszerűségű ideböffenéseket, mint amik itt is megjelentek. Minek kommentelnek? Nem muszáj.

Én szeretnék először is gratulálni a kisbabához. Másodszor szerintem tiszteletreméltó, hogy együtt éltek, összeházasodtatok, stb. Ezek a kommentelők lehet (sőt biztos :D), hogy nem ismerik az egyetemisták világát, ahol 21 évesen maximum annyit gondolsz előre, hogy a vizsgára felkészülj és aztán összeülj a barátaiddal. Ezzel sincs egyébként semmi baj, én csak arra célzom, hogy ha valaki mégis komolyabban gondolkozik ilyen fiatalon, akkor inkább meg kéne veregetni a hátát.

A párod reakciója érthető. Nem mondanám felelőtlennek, inkább csak hirtelen megijedt, de ez 35 éves férfiaknál is ugyanígy megtörténhet. Át lehet ezen lendülni sok beszélgetéssel, és nem tudom a szüleitekkel milyen a kapcsolat, de ha ők is támogatnak titeket lelkileg, akkor az is rengeteget számít!

Illetve a párod környezete, a barátok is sokat dobnak a latba, nyilván ha kétségei vannak és a barátai méginkább belehúzzák ebbe, akkor nehezebb megoldani.

2021. máj. 19. 09:02
 19/42 anonim ***** válasza:
82%

Nem minden kommentelö reagált így utolsó, csak egy szerintem.

Mindenki más a tapasztalatait, vélemènyét írta le. Engem speciel nem érdekel, hogy a kérdezö milyen anyagi körülmények közt él, meg hogyan.

De épp azért , mert ennyi idös korában itt tart, és így gondolkodik, elfogadhatna minden fajta véleményt, nem csak azt, ami épp megerösíti abban, amit érez, vagy gondol, vagy akar.

Két esélyes a dolog, lehet, hogy épp ö nem bírja majd, és a háta közepére se kívánja majd a dolgot. Ilyet is láttam épp nem rég.

Lehet az is, hogy egy nagyon boldog család lesznek. Ki tudja?

17es vooltam

2021. máj. 19. 09:08
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, belerázódtok, és minden jól alakul, de korai volt, hiszen épp csak elkezdtétek élvezni a függetlenséget a szüleitektől (már amennyire, ha a félkész házatok ők fizetik) és máris kaptok egy nagy adag felelősséget meg hogy vége a "mézeshónapoknak". Van ilyen persze, hogy tudatosan mindketten ennyire korán családra vágynak, csak az írásodból inkább az jött le, hogy ő csak rád hagyta a türelmetlen álmodozást a papás-mamásról a leendő házban, ami olyan lehetne, mint egy szép reklámkép, és nem gondolt bele, hogy ha nem védekeztek, bizony a legesélyesebb az, hogy 1-3 hónap és élesedik a helyzet, aztán elrepül a gondtalanság. Pl. mostantól nem ugrálhat annyira a munkahelyén (általában ez az, amitől leginkább szoktak félni a férfiak, na meg a még nagyobb kötöttségtől, hogy nem marad szabadidejük barátokkal és nyugalmuk otthon). Abban sem vagyok biztos, hogy te tudod, hogy mivel jár egy gyerek és nem esetleg csak azt hiszed, minden ugyanolyan marad, csak mellesleg lesz ott, mint egy cuki kiskedvenc, akiért gyűjtöd a dicséretet és tiszteletet. Nem bántásból írom, de nem véletlenül érdemes tudatosan készülni rá, nem csak arra, hogy egészséges legyen meg a gyerekágy körüli korszakra, mint babaszoba meg szoptatás, altatás és milyen pelenka... stb., hanem a férjeddel legalább most tisztázni, ki hogyan szeretné majd nevelni, pl. milyen mintákat hozott otthonról, ami tetszik és mi nem. a legtöbb házasság a gyerekvállalás után 1-2 évvel bomlik fel, mert ezekről addig nem beszéltek, plusz rájön egy csomó stressz, kialvatlanság, felelősség, kevés közös és még kevesebb saját idő, na meg kiderül, hogy teljesen másképp szeretnék nevelni a gyereket és kritizálják egymást. Egy csomó olyan téma előkerül, ami addig nem volt az. Ti ezért ne csak sodródjatok továbbra is, hogy "majd lesz, ami lesz". Mert persze sok buktató jöhet, rugalmasnak kell maradni, meg le kell küzdeni, eddig oké. De ti ketten kommunikáljatok, így legyetek egy csapat, hogy a másik érdeke a sajátod is, ne pedig gondolatolvasást várjatok (mint ennél a "gyerektervezésnél").
2021. máj. 19. 09:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!