A második terhességed hamarabb látszódott mint az első?
Súlyban ugyanannyi vagyok mint az első gyerek elött, nem híztam el (168cm/57kg). Akkor a 16. hétig nem igazán látszódott, akkor is csak olyan volt, mintha jól teli ettem volna magam.
Kinek milyen volt a második/többedik terhessége? Rosszullétek? Nekem elsőnél szinte semmi nem volt.
Ugyanígy voltam, mint te, még a magasság is stimmel, nekem sem látszódott sokáig az elsô.
A második sokkal
hamarabb, de rosszullét akkor sem
volt.
Elsővel én láttam a 17. Héten, de anyukámon és férjemen kívül senki.
2. Babával a 10. Héten volt akkora a hasam.
Hízás üteme a 30. Hétig egyezett is
Ahogy az elsőnél a 2.-nál sem voltam rosszul.
De a 2. Babánál gravidát szedtem, az kijött 10 perc múlva, amig rá nem jöttem😌
Kicsi szoptatott pelusos nem járó.2-3 szor èbredő volt az első baba a terhesség alatt,így egy kicsit behezebben viseltem a 2. Terhességet.
De ennyi.
A fiammal úgy 24hetesen kezdett el látszani a pocak, moat kb 12hetesen. Pedig kilóra ugyan annyival kezdtem.
Viszont most 22hetes vagyok, és még nincs akkora pocakom, mint a fiammal ilyenkor.
Fiammal sav, hányás, émelygés, fáradtság, kb minden volt.
Most iszonyú sokat görcsölök, rengeteget fáj a derekam, és annyi
Az elsővel kB 14.heten volt egyértelmű, kicsi korkulombseggel jön a második baba. KB 10 hetesen kezdett látszani.
Az első terhességemet vegighanytam napi 8x kB... Úgy néz ki a mostanit is.. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!