Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen 9 kilót híztam. A...

30 hetesen 9 kilót híztam. A védőnőm nagyon leszidott, hogy befektetnek a kórházba diétára, ha továbbra is ilyen mértékű lesz a hízás. Valóban ilyen drasztikus a helyzet?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 10:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En 75 kilorol indultam 170 centivel. Most vagyok 30 hetes es plusz 10 kilom van. Nem erzem magam kovernek, es senki nem cseszeget a sulyom miatt. Azt eszem meg ami jol esik...es amit elfogad a baba. Szoval ha olyan akkor hamburgert ha olyan akkor salatat, vagy csokit. Rengeteg gyumolcsot...stb.

En nem ertem ezeket a magyarorszagi vedonoket, miert jo nekik ha a kismamakat eletuk legszebb idoszakaban allandoan riogatjak??? Ennyire szanalmas az otthoni orvoslas??? Annyira elszomorito hogy allandoan azt olvasom, hogy a vedono leszidott, beszolt, stb stb.

Nalunk senkit nem erdekel mennyit hiztal...a te tested a te babad, te tudod mit birsz akarsz megeni. Na jo nem azt mondom hogy zabald halalra magad...de pl, volt egy baratnom aki terhes lett, egy kis atlagos testsulyu csaszi...es komolyan az is rament amit a szomszed evett meg. Szegeny alig evett valamit es 38kg hizott...ez alkat kerdes.

Ne torodj az ostoba hatalomehes vedonokkel (tisztelet a kivetelnek) a babaddal foglalkozz es magadddal. Ennek kell lenni eleted legboldogabb szakaszanak, hiszen egy kis csoda van benned, aki enni ker, es inni ker...es a szereteted kell neki, nem az aggodasod.

Sok boldogsagot

30 hetes pocakos

2008. dec. 8. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Igaza van az elöttem välaszolonak.En sem elek otthon Magyarorszägon.Sokszor olvasom azt hogy a vedönök milyen gonosz modon "oktatjäk" ki a kismamäkat.Elszomorito!!!Örülök neki,hogy itt Ausztriäban nincs vedönö.

Ami jo a mamänak,az jo a babänak is.Ha valaki pl.30 kilot hizik,akkor azt csak neki lesz nehezebb leadnia,es a vedönönek ehhez nem sok köze van.Nem ö a värandos kismama!!!

Boldog babaväräst!

2008. dec. 8. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!