30 hetesen 9 kilót híztam. A védőnőm nagyon leszidott, hogy befektetnek a kórházba diétára, ha továbbra is ilyen mértékű lesz a hízás. Valóban ilyen drasztikus a helyzet?
Szerintem nem normális a védőnőd, már bocs. Egyáltalán nem sok, sőt sokan örülnének, ha ennyi plusz lenne rajtuk 30 hetesen. Ennyi idősen rajtam 8 kg volt, összesen 14 kg-ot híztam, ami teljesen normális. Szülés után 2 héttel le is ment mind. Ne aggódj, élvezd a pocis napokat és ne foglalkozz ilyenekkel, sok védőnő csak ahhoz ért, hogy rémisztgesse a kismamákat és jajveszékeljen.
Üdv 3 hetes kisfiú anyukája
Szia!
Milyen súllyal kezdted a terhességet? Nem lehet hogy a kezdősúlyodhoz mérten sok? Én 52 kg-mal kezdtem és 13 kg-nál járok. Most vagyok 32+4 hetes. Az enyém azt mondta ne izguljak nincsen semmi gond mert kis súllyal kezdtem.
Szia,nekem is hasonlóak az adataim:172cm vagyok,68-ról indultam és most 7 kilónál tartok,28 hetesen.Szerintem semmi gond nincs ezzel,normális!Igazán nem is látszik rajtam,a hasam növekszik csak.Ne foglalkozz a védőnővel!
Boldog babavárást!
28 hetes kiselefánt:)
Én a 25. héten tarottam 10 kilónál. Engem nem szidtak le.
Lehet azért,mert ideális súllyal kezdtem, így nem tűntem kövérnek.
A végére 18 kg lett.
De már csak 6 kiló van rajtam, 3 hete szültem.
En 26 hetes vagyok es 10 kilot hiztam. Igaz, meglatszik, mert nem csak a pocak no, es az orvos is megszolt mar erte.
De ugyis neked kell majd leadnod a felesleget, nem a vedonodnek!
30 hetesen 9 kilo nagyon jo szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!