Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyszerűen nem tudok leszokni...

Egyszerűen nem tudok leszokni terhesen a cigirol 10 hetes vagyok, nagyon szeretném de nem megy egyszerűen kérlek adjatok valami jó tanácsot, nem savazast és bántst úgyis elég nagy a lelkiismeret furdallasom. Tippek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 10:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Mikor a picen(csecsemő intenzív) volt ott egy láncdohányos anya babája... időre született, 1400g körül. Az elvonási tünetek miatt éjjel nappal sírt. Az anyának borzasztó lelkiismeret furdalása volt, beszélgettem vele.
2021. jún. 13. 11:01
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
Előző vagyok, siettem, sikerült elég cifrán fogalmaznom, de érthető a sztori
2021. jún. 13. 11:02
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Megfogod, kukába dobod, és ennyi. Leszoktam én is, nem a levegőbe mondom, csinálni kell. Még mindig sajnálgatod magad, nem fogdtad fel, hogy ez nem rólad szól.
2021. jún. 13. 11:22
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy szerintem pont az a baj, hogy nem elég nagy a lelkiismeret furdalásod. Ha az lenne, akkor fontosabb lenne a gyereked egészsége mint a te kényelmed.
2021. jún. 13. 11:24
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
Ha a gyereked most nem érzed fontosabbnak a ciginél,akkor később mi lesz? Gyerünk! Tedd le a francba és bírd ki a szar időszakot.
2021. jún. 13. 11:50
 16/26 anonim ***** válasza:
29%

Nekem több dohányzó ismerősöm is volt, tökéletes terhességgel, egészséges gyerekkel. Már az sem esélyes, hogy később kialakulna valami, a gyerekek nagykorúak.

Az orvosod segítségét kérd a leszokáshoz

2021. jún. 13. 12:09
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Én is cigiztem amikor kiderült hogy terhes vagyok. Nagyon hamar osszejött, nem gondultuk hogy ennyire jók vagyunk. 😅 Ahogy megcsináltam a tesztet, utána nem gyújtottam rá,pedig nagy bagos voltam én is. Tudom szar, de kikell bírni, az első 2 hét volt a rossz,én ropit ettem ha cigizhetnékem volt.
2021. jún. 13. 12:22
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Fontos neked a gyereked? Szeretnéd ha egészséges lenne? Akkor nem gyújtasz rá, ez ilyen egyszerű.
2021. jún. 13. 12:39
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Csak 1 pár napot bírj ki, lehet lesz dühroham, de aztán el is felejted és BÜSZKE leszel magadra.
2021. jún. 13. 13:50
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Fokozatosan csökkentsd az elszìvott szalak szamàt, reggel egyre kèsőbb gyùts az elsőre. Figyeld ki milyen helyzetekben cigizel, vàltsd ki valami màssal. Jutalmazd magad valamivel.
2021. jún. 13. 15:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!