Egyszerűen nem tudok leszokni terhesen a cigirol 10 hetes vagyok, nagyon szeretném de nem megy egyszerűen kérlek adjatok valami jó tanácsot, nem savazast és bántst úgyis elég nagy a lelkiismeret furdallasom. Tippek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 10:33
11/26 anonim válasza:
Mikor a picen(csecsemő intenzív) volt ott egy láncdohányos anya babája... időre született, 1400g körül. Az elvonási tünetek miatt éjjel nappal sírt. Az anyának borzasztó lelkiismeret furdalása volt, beszélgettem vele.
12/26 anonim válasza:
Előző vagyok, siettem, sikerült elég cifrán fogalmaznom, de érthető a sztori
13/26 anonim válasza:
Megfogod, kukába dobod, és ennyi. Leszoktam én is, nem a levegőbe mondom, csinálni kell. Még mindig sajnálgatod magad, nem fogdtad fel, hogy ez nem rólad szól.
14/26 anonim válasza:
Amúgy szerintem pont az a baj, hogy nem elég nagy a lelkiismeret furdalásod. Ha az lenne, akkor fontosabb lenne a gyereked egészsége mint a te kényelmed.
15/26 anonim válasza:
Ha a gyereked most nem érzed fontosabbnak a ciginél,akkor később mi lesz? Gyerünk! Tedd le a francba és bírd ki a szar időszakot.
16/26 anonim válasza:
Nekem több dohányzó ismerősöm is volt, tökéletes terhességgel, egészséges gyerekkel. Már az sem esélyes, hogy később kialakulna valami, a gyerekek nagykorúak.
Az orvosod segítségét kérd a leszokáshoz
17/26 anonim válasza:
Én is cigiztem amikor kiderült hogy terhes vagyok. Nagyon hamar osszejött, nem gondultuk hogy ennyire jók vagyunk. 😅 Ahogy megcsináltam a tesztet, utána nem gyújtottam rá,pedig nagy bagos voltam én is. Tudom szar, de kikell bírni, az első 2 hét volt a rossz,én ropit ettem ha cigizhetnékem volt.
18/26 anonim válasza:
Fontos neked a gyereked? Szeretnéd ha egészséges lenne? Akkor nem gyújtasz rá, ez ilyen egyszerű.
19/26 anonim válasza:
Csak 1 pár napot bírj ki, lehet lesz dühroham, de aztán el is felejted és BÜSZKE leszel magadra.
20/26 anonim válasza:
Fokozatosan csökkentsd az elszìvott szalak szamàt, reggel egyre kèsőbb gyùts az elsőre. Figyeld ki milyen helyzetekben cigizel, vàltsd ki valami màssal. Jutalmazd magad valamivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!