MIÉRT szeretnének legtöbben kislány babát?
Én is lányt szerettem volna, talán azért, mert egyetlen nővel sincsen igazán bensőséges kapcsolatom.
20. héten lányt mondtak, kb 25. hétig hittem, hogy lányom lesz, de a 4D végül mást mutatott... :)Úgyhogy fiam lesz és nagyon nehezen álltam át, sokáig csalódott voltam és mérges is hogy így érzek.
Na de majd most úgyis le fog mindenki pontozni és lesz egy második köröm a lelkiismeret furdalásból :D
A párom kislányt akart volna elsőnek, én kisfiút.
Azóta ez a harmadik terhességem (az első kettő fiú) most kislányt várok és már én is nagyon vágytam egy kislányra 2 fiú után. Persze ha kisfiú lett volna, akkor is örültünk volna 😊
Nem tudom,3 kisfiam van.. 😄
Nem cserélném el egyiket se kislányra! Amikor kiderült, hogy érkezik a 3.baba mindenki szurkolt, hogy lány legyen, én meg nem. Tipikus fiús anyuka vagyok, nagyon szeretem!Nyílván egy kislánynak is örültem volna, de így olyan jóó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!