Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MIÉRT szeretnének legtöbben...

MIÉRT szeretnének legtöbben kislány babát?

Figyelt kérdés
A fiúk is aranyosak és kevesebb a gond velük úgy értem kamasz korban

2021. jún. 7. 23:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%
Én azért mivel már fiam van!És mert egyáltalán nem volt egy fiu nevünk sem,és azért mert a kislànyokat olyan csinosan lehet öltöztetni!
2021. jún. 8. 06:39
 12/25 anonim ***** válasza:
23%
12 vagyok.Amugy ez egy tévhit,hogy a fiúkkal kevesebb a gond.Az tény hogy sokkal jobbak.A lànylk akaratosabbak,hisztisebbek!Viszont kamasz korban mindkét nem lehet jo is rossz is.Ez szerencse kérdése is,kinek mit dob a gép
2021. jún. 8. 06:43
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
Én azért szeretnék lányt, mert lányom van (amúgy először fiút szerettem volna, kicsit csalódott is voltam amikor először mondta a doki, hogy lány) és már nagyon "elcsajosodtam", most úgy érzem, hogy nehéz lenne átállni fiús dolgokra :D Illetve még mindig csak lánynevem van, a fiúnevek kb 99,99%-ban nem tetszenek (vagyis csak egy tetszik, de az meg a férjem neve, és az meg ki van csukva, hogy a gyerek az apja nevét kapja).
2021. jún. 8. 07:25
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

Én mindkettőt szerettem volna már a kezdetektől. Alpvetően 'lányos' anyának érzem magam (szeretek szép frizurákat készíteni, csinosan öltöztetni, csajos játékokat játszani); de ugyanúgy vágytam egy kisfiúra is. Valahogy nekem a családról az az ideál képem, hogy mindkét nem benne van, minden generációban. Nekem ettől színes, változatos, teljes, mert minden téren, minden megtalálható benne. Nekem is bátyám van, tehát vegyes testvérpárként nőttem fel.

Egy kislányom már van, és most kisfiút várunk, úgyhogy megadatott, amit már a kezdetektől szerettem volna.

2021. jún. 8. 08:05
 15/25 anonim ***** válasza:
55%
Azért (is) szerettünk volna kislányt, mert a férjem részéről nincsen lány a családban és örültünk volna ha általunk lesz a családban az első kislány. 😊 Úgy is lett.
2021. jún. 8. 09:13
 16/25 anonim ***** válasza:
57%

Nem igazán tudom megmagyarázni. Mi ketten voltunk lányok, soha el se tudtam mást képzelni, minthogy lányom legyen. Pedig nem vagyok csajos, farmeros-tornacipős nő vagyok, a fiúkkal jobban kijöttem szinte mindig. De akkoris, ha a jövendő gyerekeimre gondoltam, kizárólag kislányokat láttam magam előtt, fiút semmiképp, sokkal cukibbnak láttam a lány gyerekeket.

Hát, az első gyerekem kislány lett, repültem a boldogságtól, mikor közölték ultrahangon, hogy lány. A másodiknál is mondogattam, hogy még egy lányt szeretnék, nehogy fiú legyen, én már lányos anyuka vagyok, most már annyira se tudom elképzelni a fiút, mint régen. Nos, kombinált teszten közölték határozottan, hogy ő bizony kisfiú :D Néztem döbbenten vagy 10 másodpercig, aztán hirtelen magától bevillant a fejembe egy csomó pozitívum, hogy miért is szuper, hogy fiam lesz, és boldogan vigyorogva mentem ki az ultrahangról :D Következő uh-n már azon aggódtam, hogy nehogy mégis lány legyen.

Most már 2,5 éves a kisfiam, egy hihetetlenül cuki gyerek, és egyébként a lányom ezerszer nehezebb eset, nálunk se jött be a sztereotípia. Nem lesz harmadik, de ha lenne, teljesen mindegy lenne a neme, tényleg nem tudom már egyik mellett sem letenni a voksomat.

2021. jún. 8. 09:35
 17/25 anonim ***** válasza:
70%

Én nő vagyok, de világ életben fiús anyának képzeltem magam.

26 hetes terhes vagyok, úgy néz ki kislánnyal… egyelőre elnevezni sem tudom, annyira váratlanul ért a dolog. 😅

2021. jún. 8. 09:38
 18/25 anonim ***** válasza:
53%
A csaladomban leginkabb lanyok vannak. En is nagyon jo kapcsolatban vagyok az anyukammal,mindent meg tudok beszelni,es habar a hugommal eleg sokszor vitazunk, valahogy megis ugy erzem,jobb "vele",mintha egy fiutesom lenne. Parom rosszba van az anyukajaval (mondjuk o egy igen szanalmas szemelyiseg,igazabol senki nincs vele joba),illetve mas fiu rokonaim sincsenem valami jo viszonyban az anyukajukkal. Ezert szerettem volna lanyt. Kicsit feltem,hogy nagyon hamar,pl kamaszkorban elhidegulunk a fiammal,nem nagyon lesz kozos temank,nem fog beavatni lenyegeben semmibe sem. Vegulis fiam lett. Kicsit meg mindig aggodok,mi lesz,ha nagyobb lesz. De mostmar nem banom,hogy fiu lett,imadom, a vilag legszebb kisbabaja! 💙
2021. jún. 8. 10:33
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Én nőként mindenképp lányt szeretnék először. Úgy érzem jobban tudnám kezelni, közelebb lehetnénk egymáshoz. Aztán másodiknak jöhet fiú is, addigra lesz gyakorlatom, és mindenképp szeretnék fiút is.
2021. jún. 8. 10:55
 20/25 anonim ***** válasza:
40%

Lányt szerettem volna. Anyummal tizenéves koromig jó volt a kapcsolatunk, utána sokáig megromlott, most ismét egész jó, de sosem volt bensőséges. Szerettem volna ezt átélni a saját lányommal. Nomeg én beszédes, érzelmes ember is vagyok.

Fiunk lesz, úgyhogy tudomásul vettem hogy egyelőre a családi karmát nem fogom majd önkényesen helyrebillenteni. :) De ennek is örülök, mert a férjem egy fantasztikus ember, és ha még egy ilyen férfi lehet a világon mint ő, az a tudat boldogsággal tölt el.

2021. jún. 8. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!