MIÉRT szeretnének legtöbben kislány babát?
Figyelt kérdés
A fiúk is aranyosak és kevesebb a gond velük úgy értem kamasz korban2021. jún. 7. 23:19
A kérdező szavazást indított:
Baba
Terhesség
15 szavazat
1/25 anonim válasza:
Tetszik a szavazás :D Mi azert szerettünk volna kislányt,mert ferfi ágon öröklődő cukorbetegség van. Persze fiunk lett,de nem banom :D
2/25 anonim válasza:
Én lányt szerettem volna, mert lányos anyának tartom magam (lányom is lett). Amúgy lehet, hogy amiatt, hogy nekem csak lány hugaim vannak.
De persze, ha fiú, annak is örültem volna.
3/25 anonim válasza:
Sztem ez a nőkre jellemző. Mert közelebb értik magukat a lányhoz. Nem tudják mit kezdjenek egy fiúval. Már aki. Én sosem voltam igazán csajos. Mindig fiút szerettem volna
4/25 anonim válasza:
Hárman vagyunk lány testvérek, egyszerűen csak lányos anyukának érzem magam. Kislányom van és bízom benne, hogy húga lesz. :)
5/25 anonim válasza:
Én azért, mert lánynevem van, fiú nincs, illetve tesómtól kaptam kb.3kamionnyi lányruhát fiú meg egy sincs😂 Amúgy nekem tök mindegy lenne, mindkettőt szerettem volna, viszont a családunkban nem szoktak fiúk születni. De a fentieket tekintve, ha valami csoda folytán még lesz gyerekem, biztos vagyok benne, hogy fiú lesz🤷
6/25 anonim válasza:
Egész életemben fiús voltam, fiú barátaim voltak, olyan játékokat játszottunk, azt reméltem fiaim lesznek. 3 karakán lányom van🙂
7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az első valaszolotol kerdezem:
ferfi ágon öröklődő cukorbetegséget csak fiúk örökölhetik??
2021. jún. 8. 00:06
9/25 anonim válasza:
A játszótéren egy anyuka azt magyarázta nekem, hogy a lányok kedvesebbek, jobban kezelhetőek. Figyelmébe ajánlottam a 3 kisördöggel felérő lányomat és a csendes, mosolygós, bújós fiamat... Ez is egy (téves) közhiedelem, hogy a lányokkal könnyebb az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!