30. hetet betöltött kismamák mikorra vàrjàtok a babátokat? Kisfiú vagy kislàny lesz? Milyen nevet adtok neki?
Mi május 12-re várjuk a lányunkat, Nóra Olívia nevet kapja majd. Első baba lesz.
Ha van kedvetek írjátok meg, hogy első baba-e és ha igen akkor hogy álltok a babaszobával, vagy az egyéb szükséges dolgokkal.
Nálunk nagyjàból már minden megvan ami kellhet.
Kész a szoba, megvan a babakocsi. Emellett jó sok ruhàt is örököltünk, plusz játékokat és babafészket is. 1 fotel kellene még meg 1-2 aprósàg.
Gyönyörű nevet választottatok a kislànyotoknak! :) És a május olyan csodás hónap, valahogy tökéletes egy kisbaba érkezésére 🥰 További örömteli babavárást!
Én a 38. hètben vagyok, első babánkat várom, aki kisfiú, és a Marci (Márton) nevet fogja kapni. :) Mi is nagyon sok ruhát örököltünk, beszereztünk minden szükséges dolgot :)
Első babó, április 13-ra várom és Olivér nevet választottam neki 😊
Szinte már csak finomhangolás hiányzik, de minden megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!