Betöltött 16. terhességi héten még semmiféle látszata a pocaknak normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
betöltött 16. hetes vagyok, ám nagy valószínűséggel másfél hetes csúszás van, viszont semmi nem látszódik még a hasamon..
Őszinte leszek örülnék, ha már látszódna a pici, esetleg érezném ténylegesen a mozgását, de semmi ilyesmi.
Kinek mikor kezdett el láthatóan nőni a pocakja?
2020. aug. 31. 11:16
1/7 anonim válasza:
Normális. Elsőre nekem félidőig semmi se látszott és 20. héten éreztem először. Másodszor már a 3. hónapban látszott és éreztem is, de szerintem csak azért, mert tudtam, hogy mit kell érezni :)
2/7 anonim válasza:
20. héten éreztem én is először, és tipikus kismama hasam az utóbbi pár hétben lett, bár ez lehet azért is ilyen későn, mert eleve nem voltam vékony. Jelenleg 31 hetes vagyok.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is csak a 20-22. hét környékén lett pocim. :) Biztosan nincs semmi gond, ne aggódj!
Teljesen egyénfüggő, hogy kinél mikor kezd látszódni. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ♥♥♥
2020. aug. 31. 11:27
5/7 anonim válasza:
Normális. 18. héten éreztem először, látható terheshasam pedig csak a 25. hét környékére lett.
7/7 A kérdező kommentje:
Szuperek vagytok!
Köszönöm nektek!! :)
2020. szept. 1. 08:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!