6 hós (28-30 hetes) varandos anyukak hogy vagytok? Mennyit hiztatok mar es a baba mennyit hizott mar, es mennyit mocorog?
Figyelt kérdés
En 6 hos es egy hetes vagyok,a kislanyom 1250gram egesz nap csak ugral keveset alszik,en nem hiztam csak egy kilot.2010. aug. 25. 07:58
11/13 anonim válasza:
Sajnos nekem ez is programozott császár lesz (emberfejnyi myoma volt a méhemen,elég hosszadalmas műtétem volt,hogy megmaradjon a méhem.Akkor még baba előtt voltam.A méh felülete nagyon heges,nem bírná a vajúdást,tolást)Mivel már átéltem ettől nem rettegek már annyira,és mivel nem kétesélyes a dolog a felkészülés is könnyebb.Valószínű hogy többet már nem is vállalhatnék(igaz nem is terveztünk)de a lényeg hogy lehetett babám,ráadásul kettő./K/
12/13 anonim válasza:
Szurkolok, hogy minden rendben legyen a császárnál is! Még szerencse, hogy a myomától ki tudtad hordani a terhességeidet!
lehet elmarad a 4D-s ultrahang,kislányom ilyenkor tud 2 órát aludni:))) nekünk 2 órás út Pestre menni, így szerintem már lecsúsztunk erről:( 1 órára kellene menni:(
13/13 anonim válasza:
sziasztok!
Megjöttünk, minden rendben van a picivel. 1340 grammra becsülték és azt mondta a doki, hogy biztos lesz 4 kilós a fiam!!!!!! Ezt szerintetek miből gondolta?? 28+4 naposra mérték és idő szerint 28+2 vagyok, szóval szépen fejlődik a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!