Van itt olyan Anyuka, aki néhány hónapos baba mellett ismét várandós lett, és megtartotta a babát?
Én sajnos akaratom ellenére így jártam, szoptatás mellett lettem terhes szülés után 3 hónappal. :( Nagyon félek, hogy mi lesz így a másik babámmal. Nem fog elfelejteni addig a pár napig, amíg kórházban leszek?
Rettenetesen szégyellem magam, úgy érzem magam, mint egy tudatlan tini, pedig védekeztünk, és emellett lettem újra terhes. Kicsit kétségbe is vagyok esve, hogy nem -e sínyli majd meg kisfiam, hogy ilyen hamar jön a tesó, nem -e fogok tudni kevesebb szeretet adni... félek nagyon.
Segítsetek, kérlek! :(
Utolsó vagyok...
Ezek után - több, mint 20 évvel - született még egy gyermeke, így hárman vagyunk testvérek.
15,5 hónap különbség van nálunk... nekem a lelkiismeret furdalás volt a legrosszabb, úgy éreztem cserben hagyom a nagyobbat, de felesleges volt az aggodalmam, megzabálom amikor sír a pici, odamegy hozzá és beteszi a cumiját a szájába:D
most 2 hónapos a kisebbik.
Szégyenre nincs okod. Jó lesz ez így hidd el.
11 hónap van a két gyermekem között,és sose szégyelltem magam emiatt.
A nagyobbat már korán hozzászoktattam,h a nagyikkal is el legyen,semmi gond nem volt,sőt szerintem élvezte a pár napot a nagyszülőknél,mivel ott el van kényeztetve rendesen!
Bátyám és köztem 14 hónap volt, anyukám nagyon jól boldogult (az elmesélései alapján). Nem sínylettük meg a kis korkülönbséget, se a tesóm, se én, se senki. Nagyon jó testvérek voltunk (sajnos 3 évvel ezelőtt elmotorozott tőlünk).
Ne szégyelld magad, örülj neki, hogy lesz két kisbabád :)
Az én gyerekeim között 22 hónap van, kevesebbet szerettem volna, de így jött össze, szoptatás alatt nem volt peteérésem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Remélem, én is jól megbírkózom majd a feladattal!
19hónapos a nagy, 1,5hetes a kicsi. Eddig!!! minden rendben.
Mi sem akartuk a tesót, elsőre. De pár nap alatt konkrét neve lett, és nem is volt tovább kérdés hogyan tovább.
Csak annyi kérdés maradt egészséges e, és fiú/lány e az új jövevény.
És szeretni talán mélyebben szeretem a nagyot is, mint eddig.
A hugi érkezése miatt, de ez hosszú történet, miért is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!