Elbizonytalanodtam. Adhatom ezt a nevet a kislányomnak?
De ez a nő még nem is terhes, és ha terhes is lesz, akkor se biztos, hogy lánya lesz.
Én adnám ezt a nevet, ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz másokkal.
Van egy ismerős testvérpár,anyukájuk meghalt.A nagyobbik mindig balhézott,h majd ha neki lesz gyereke,ő fogja az anyukájuk nevét adni a lányának, a testvérének eszébe se jusson!Mi lett a vége?A nagyobbiknak van két lánya,még második névnek sem adta azt a nevet, a kisebbiknek mikor lánya született,"megkaphatta".
Egyébként az ismerősöd még nem is várandós,és ha az lesz,akkor sem biztos,h lánya születik.
Ha már beszéltél erről a barátnőddel, és tudja, hogy milyen nevet szeretnétek adni a babának, akkor nem is kérdés.
(Nekem kicsit beteges, amiket írtál a párról pl. mindenhol ki van írva a név. Biztos nagyon vágynak a babára, csak sajnos ezzel a rágörcsöléssel inkább ártanak maguknak. De ez más kérdés...)
Nyilván rá lennék én is görcsölve.Az elsőre 3 hónapot vártunk mire összejött,már az alatt tiszta lelki beteg voltam,hogy mi van ha nem is lehet gyerekem,akkor el sem tudom képzelni ők mit érezhetnek...
Utolsó válaszoló,külfüldün olyan gyakori ez a név,vagy milyen statsiztikát néztetek?
Szerintem a kérdés el van döntve ahogy a szavaidból kiveszem, mivel már most a pocakban is így hívod a picit.
Elmesélem az én történetem.
Nagymamám Veronika, sajnos már nincs közöttünk, jó pár éve agyalok, hogy ezt a nevet adom majd a kislányomnak, ha kislányom lesz. Erre így nevezte el a kolléganőm is a kislányát, kissé lelombozódtam. De úgy döntöttem nem foglalkozok vele. Elvégre van már a munkahelyen, kettő Dóri, kettő Regina, és ha úgy hozza a sors akkor kettő Veronika is.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!