Normális ez a terhességi állapot?
Nekem a fiammal való terhességem egy álom volt. Se görcs, se fájás, semmi az egész terhesség alatt. 2év 2 hónapos a fiunk.
1éves volt, mikor ujra belevágtunk a babába. Ő a 6.hétig volt velünk. 10.héten műtéttel vették el.
Ott valami megváltozott. Onnan a mensim is borzalom volt (niagara szülési fájdalmakkal).
Illetve az első 2 terhesség egyből megfogant, most a 3. 9hónapot váratott magára.
A pozi teszttől úgy a 20.hétig szenvedés volt. 7x véreztem, a derekam non-stop fájt. Illetve ha egy picivel is többet mozogtam olyan görcseim lettek, csak na.
Most 22hetes vagyok, lekopogom 2 hete élvezem a terhességet.
20.héten magnéziumot váltottam, illetve többet is szedek, nemtudom ez befolyásol-e valamit.
Átèrzem a helyzeted. Nekem is 4 vesztèsem volt a 8-13.hèt között és most 16+3 napos terhes vagyok,de már lassan egy hónapja kórházban hematoma miatt.
Én is aggódom minden miatt. Ez a feszítő érzés nekem is van az alhasamban, pedig én aztán tényleg csak fekszem és szedem a No-spat, Magnerotot.
Sajnos, akinek rossz előzményei vannak, nehéz kizárni a múltat és nem parázni folyamatosan.
Én minden egyes estének örülök,hogy végre eltelt egy újabb nap.
Talán később ez változni fog,de jelenleg így érzek.
Nekem sokkal nagyobb. 70mm*8mm
Igaz ennek már szervült egy része,de összesen ilyen nagy.
Azt mondta az orvos addig nem enged haza,amíg az onnan teljesen el nem tűnik onnan.
Kibírom én,csak a baba legyen rendben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!