Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12+3-napos pocis vagyok!...

12+3-napos pocis vagyok! Sürün szokott fájni a gyomrom. Ti mit esztek, hogy étkeztek, hogy ne legyen sok a gyomorsavatok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor ugy érzed sok,egyél háztartási kekszet.Sajnos a gyümölcsöktől is csak szaporodhat a gyomorsav.Mentes vizet igyál,szénsavasat,más egyéb üditőt ne.Kérdezd meg az orvosod vehetsz e be renni-t.Állitolag az nagyon jo.
2008. dec. 7. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, a gyümölcsök még több savat csinálnak, kivéve pl. dinnye, banán. A papírdobozos gyümölcsleveket is felejtsd el. Leginkább kenyérféle, kekszek amik lekötik a sok savat. A rizs is nagyon jó, és az legalább nem hizlal. Nekem kezdődő gyomorfekélyem van (ez még terhessége előtt kb. 1 évvel derült ki), annak idején azt mondta a doki, hogy tévhit, hogy a szénsav savat csinál (valószínűleg a nevében lévő sav szó miatt gondolják sokan). Én mindenesetre csak szénsavas ásványvizet szoktam inni (menteset soha) és egész terhesség alatt nem volt probléma a gyomrommal. 39 hetes
2008. dec. 7. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a tejet ajánlom savlekötőnek. A kenyérfélékben sok a szénhidrát, azzal nekem vigyáznom kell a túlsúly és a cukor miatt. A renniet nekem is ajánlotta már más, de én kibírom nélküle is.
2008. dec. 7. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is a tej vált be. Iszok 2 dl-t és egyből hat. (Nekem köszönhetően sok tej fogy itthon mióta várandós vagyok.) :) 40. hetes kismama
2008. dec. 8. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!