Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már nem kötelező a várandósgon...

Már nem kötelező a várandósgondozási protokoll szerint a 36. heti ultrahang vizsgálat. Kicsit aggaszt, hogy a 31. heti uh után a szülésig nincs kórházi ultrahang, ahol néznék pl. a méhlepény állapotát. Ti elmentetek-e a 36. héten uh-ra?

Figyelt kérdés
Nekem a 31. heti ultrahangon bár a normál tartományban volt a magzatvíz mennyisége, de annak a felső határához közelített, 75 mm volt (80 mm-ig normális). Nem tudom, elmenjek-e fizetős uh-ra a 36. hét környékén, vagy szerintetek nem kell?A dokim szerint mivel még a normál tartományban van, nem kell aggódni, de kicsit bizonytalan vagyok.
2021. máj. 26. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged megnyugtat, menj el. Sokkal jobb egy felesleges uh, mint hetekig izgulni feleslegesen.
2021. máj. 26. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Én elmentem. Tudni akartam a lepény állapotát, nézze meg a keringést, meg persze nézzen rá a picire is. Szerencsére minden rendben volt. De nekem is jobb lett utána, mivel megnyugodtam.
2021. máj. 26. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én tegnap kértem rá pont időpontot. Védőnő is mondta időben. (Zala megye, Zalaegerszegi járás)
2021. máj. 26. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!