Mi történik ha későn derül ki hogy nagy betegsége van a magzatnak? Nyilván nem mindenki tartana meg sőt... ilyenkor mit szoktak csinálni, van missed ab lehetőség vagy ez az egész hogy működik?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 10:27
11/23 anonim válasza:
Ha azt mondod volt downos a családban akkor indokolt a hasba szuri így ingyenes az a legtöbb betegséget kimutatja ami genetikai
12/23 A kérdező kommentje:
Nekem a Prena testet mondtak hogy van és az 75.000 Ft, és nem a komplex hanem csak down szűrés.
A kombinált tesztnel mit vizsgálnak?
2021. máj. 26. 13:38
13/23 anonim válasza:
Azzal csak esélyt számolgatnak sokat nem ér.
Keresd meg a baba genetikát nagyon kedvesek írd be a neten, ott elmondják milyen lehetőségek vannak.
14/23 anonim válasza:
Amniocentesis vagy chorionbiopszia ingyen van.
15/23 anonim válasza:
A kombinált az esély számolgatás 13 voltam
16/23 A kérdező kommentje:
Elvileg a prena test 100%, azt mondta a nőgyógyász
2021. máj. 26. 20:20
17/23 anonim válasza:
A Prena test sem 100%, de nem tudom továbbra sem mit hisztizel, amniocentesis ingyen van és 100%-os. Ezt már az előző kérdésedné is többen javasoltuk, csak észre se veszed kb.
18/23 A kérdező kommentje:
Észre veszem Kedves! :)
Én nem szeretném megszúratni a pocakom, míg nem muszáj! Kossz.
2021. máj. 26. 20:37
19/23 anonim válasza:
Az amnió sem 100%, nekem mutatta mind kettő sajnos. A hasbaszuri sem vészes mivel én tudtam, hogy beteg, nem vigyáztam utána, jobb lett volna,ha magától megindul, nem pihentem emeltem a 11 kg os fiam, de még egy görcsöcske sem volt.
20/23 anonim válasza:
Hugom pl volt Prena teszten es nem talaltak magzati DNS-t a vereben, igy kenytelen volt az amniocentezist bevallalni, mivel a kombinalt teszt down-ra eleg magas aranyt mutatott. Olyan sokat vart az eredmenyre h mar ugy volt vele, ki sem nyitja a boritekot, ha megerkezik, a baba marad. A Prena teszt arat visszakaptak es az amniocentezis eredmenye negativ lett. A baba teljesen egeszseges, lassan 2 eves, okos es gyonyoru kislany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!