Ez lehet terhesség? Én kizárnám a terhesség lehetőségét, remélem nem hormonzavar, vagy egyéb betegség? !
Szia!
Én 2 hónapig nem menstruáltam és a létező összes terhességi tünetet produkáltam és folyamatos idegeskedéssel teltek el a mindennapjaim. Folyton itt olvasgattam a fórumon különböző tapasztalatokról, hogy mire számíthatok ezekkel a tünetekkel vagy, hogy lehet -e más a háttérben a terhességen kívül. Volt olyan pillanat amikor biztos voltam abban, hogy terhes vagyok de a napokban váratlanul megjött. Normális havi vérzés, semmi szokatlant nem tapasztaltam. (Mondjuk azt hozzátenném, hogy azt, hogy én nem vagyok terhes 2 negatív teszt és 2 orvosi vizsgálat támasztotta alá.)
Ne ijedj meg, mindenképp keress fel egy nőgyógyászt, Ő segít majd Neked. De ne rágódj és ne stresszelj rajta mégha nehéz is mert annál rosszabb!
Mindenképpen védekezettek! Ha nem szeretnétek babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!