Ez mennyire normális? Depresszió lehet?
35 hetes kismama vagyok. Nagyon várjuk a kislányunkat, mivel több mint 6 évet vártunk rá.
Én már 1 hónapja nem dolgozom, itthon vagyok. Párom is itthon van, az új munkahelyén sajnos csak 1 hónap múlva tud kezdeni.
Őszintén egész nap feküdnék, sorozatot néznék, zenét hallgatnék. Én, aki egész nap imádott a konyhában sütni, főzni, arra sincs se erőm, se kedvem. Boltba is nyűg már menni, mert mire hazaérek úgy elfáradok hogy egész nap aludnék. Semmihez nincs kedvem, csak a kislányomnak a dolgait válogatni. Tényleg egész nap tudnék feküdni, néha tusolni is lusta vagyok elmenni, erőt kell vennem magamon.
Párommal elmentünk pár napra kikapcsolódni. Nagyon jól voltam lelkileg, de miután hazajöttünk kezdődik elölről ez a depressziós hangulat. Annak örülnék ha mihamarabb megszületne a kislányunk, de attól félek ha már ilyen lusta vagyok, mi lesz ha megszületik, félek a szülés utáni depressziótól stb.
Párom azt mondja nyugodtan pihenjek, mert aztán lehet évekig nem fogunk. Viszont nagyon rosszul érzem magam hogy kb.csak enni megyek ki a szobából.
Azt tudom hogy a terhesség vége felé normális a fáradékonyság, de ennyire? Vagy ez inkább depresszió?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!