Miért nincs terhesség alatti depresszióra valami "normális" megoldás? 21. században élünk, de a nőkkel megint ki van cseszve. Hadd szenvedjenek. Vagy igazi gyógymódot tudtok?
Tudom mirol beszelsz. Nagyon gaz. Engem az agyhoz kotottseg utott ki. Nagyon kiborultam, a vege fele mar csak sirni tudtam vigasztalhatatlanul. Szerencsere 9 het utan fel kelhettem es azota jobb. De azert ram-ram tori a depresszio.
Amit en probalok tartani: ha erzem, hogyzuhan a hangulatom, tapasztalatbol mar rogton az elejen lehet tudni mikor jon, rogton keszitek egy citromfu teat. Mar maga a rituale is segit megnyugodni, szerintem inkabb pszichesen hat, de ha sikerul ezt vhogy rutinba tenni, akkor sokat segit. A lenyeg, hogy nagyon az elejen kell elkapni a depihullamot.
A masik pedig, hogy utanaolvastam a terhesseg alatti es utani depresszionak es a kimutatasok nagyresze arrol beszelt, hogy azokban az orszagokban, ahol magas a halfogyasztas es ezalltal az omega3 zsirsavak bevitele, ez a betegseg szinte ismeretlen. Ilyen pl Japan. Ugyhogy azota omega3-at is szedek es kb 2 het utan elkezdtem jobban lenni. Szoval lehet, hogy van ebben vmi. Mindenesetre a babanak nem art.
Probald ki, hatha neked is bevalik.
Én nagyon félek a szülés utáni depitől.Amúgy is hajlamos vagyok rá mert pánik beteg vagyok:S
Én a tavaszban bízom mert akkor minden szebb meg jobb egy kicsit :)
Mondjuk most vagyok 40+2 és már ez alapból kikészít.Én is sokat bőgök de ez hál'istennek nem depresszió inkább hiszti:)
Remélem hamarosan jobban érzed magad.Boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!