Terhesség alatti székrekedésre valami "helyi" megoldás?
kicsit gusztustalan,de nem is tudom hogy írjam le.
tehát 3.napja,hogy nagyon nehezen van székletem.(kis mennyiség nagy harcok árán).az inger megvan,és jönne is ki,csak nagyon be van keményedve.Erre valami praktika?
Pl a glicerines kúp jó lenne rá?Hogy / miként hat ez a szer?
szia
próbálj meg enni sok narancsot, az még egészséges is, gyerekeknek is szokták ajánlani,mert a narancs az meglazítja a székletet, orvos kérdezése nélkül szerintem ne használj kúpot....
hm,érdekes,a patikus 2hete azt tanácsolta kevesebb narancsot egyek,mert a rostjai nehezebbé tehetik a székletet.
próbálok sokat inni,változatosan enni...de nem hiszem ha most másképp étkeznék az már az "ott" meglévőt is meglazítaná.
Kamilla teát igyál, és minél töményebb annál jobban hajt.
Reggelire műzlit!!!
Köszönöm.Kamilla teát gyümölcsteával keverve iszomde lehet ezután kihagyom belőle a gyümit.
a glicerines kúpot lehet recept nélkül is venni?mert akkor holnap reggel a patikában kezdek(áruházi)
Én olyan székletlazítót vettem,amit terhesek is szedhetnek:GASTROVITBAKT!(ezenkívül persze van több fajta)
Nálam semmilyen praktika nem vált be, csak ez!A használatával rendszeres lett,és puhább állagú!
20h terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!