Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti székrekedésre...

Terhesség alatti székrekedésre valami "helyi" megoldás?

Figyelt kérdés

kicsit gusztustalan,de nem is tudom hogy írjam le.

tehát 3.napja,hogy nagyon nehezen van székletem.(kis mennyiség nagy harcok árán).az inger megvan,és jönne is ki,csak nagyon be van keményedve.Erre valami praktika?

Pl a glicerines kúp jó lenne rá?Hogy / miként hat ez a szer?

2009. dec. 26. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
éhgyomorra próbálj meg meleg vizet inni,de nem kortyolgatva,hanem egyszerre lehúzni,nekem szokott segíteni.
2009. dec. 26. 18:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem ezek a házi praktikák már egyáltalán nem váltak be a 3.-4. hónaptól, most, a 36.héten meg kipurcannék már Tamarinlax lekvár nélkül. Egy ideig nekem is bevált a glicerines kúp (a lényeg: addig kell benntartani, amíg bírod, annál jobban kitisztít,és nem szabad hozzászoktatni a szervezetedet). Állítólag a Laevolac szirup is nagyon jó, azt még nem próbáltam.
2009. dec. 26. 18:29
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Most megint küzdöttem,mert már nem bírtam,már attól fáj a gyomrom,hogy tele van :-(

Holnap 1.leszek a patikában!!!

2009. dec. 26. 21:13
 14/15 anonim válasza:
100%
azt a meleg vizeset én is hallottam, a barátnőm ilyen emésztési zavaros,és neki szokott segíteni. sikerült venned vmit rá?
2009. dec. 27. 00:53
 15/15 A kérdező kommentje:

igen hozattam glicerines kúpot,és laveolac(remélem jólírom) szirupot.

na most egy fokkal jobb a kúppal.de még messze nem tökéletes

2009. dec. 27. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!