Mikor nyílik ki a méhszáj egy egészségesnek mondható terhességnél?
Beléptem a második trimeszterbe és folyamatos fertőzéssel küzködöm... Most használom a dalacin hüvelykrémet, ha ez sem segít még marad a klion, aztán nem tudom hogyan tovább.
Meddig van zárva a méhszáj egy átlag terhességnél? Meddig van idő ezt orvosolni? Mert tudom, hogy addig nem okoz gondot, de ha nyílik, onnantól felszállhat és koraszülést okozhat.
Fiammal úgy repesztettek burkot, kiírt elött 1 nappal, akkor még zart volt.
Most 20 hetes vagyok, a 18.héten mar nyitva volt a külső 1 ujjnyira.
A doki azt mondta, hogy ha nem erölködök, kimélem magam, még túl is hordhatom. Második terhességnél ez nem ritka.
Szia!
Èn ugyanígy vagyok, mint te.
Màr nem is emlékszem, hányadik héten kezdődött, de a 19. héten kaptam rà, szájon át bevehető antibiotikumot. ( ugyanazt, mint a klion, de itt külföldön más a neve)
Nekem volt a sok folyás mellé még nagyon éles nyilalások a hüvelyembe. Nagyon aggódtam én is a méhszáj miatt. De a 20. heti ultrahangon zárt volt.
Pár napig használt az antibiotikum, aztán újra kezdődött minden.
Most vagyok 23 hetes, és tegnap kezdtem ugyanazt a gyógyszert, mint te.
Én már nagyon unom, megint kezdődik a hüvelybe nyilalás is. Itt meg nem lesz több ultrahang.
Muszály leszek elmenni privátban, mert különben megbolondulnék a végéig.
Az a szerencse, hogy minden nap érzem mozogni, napról napra erősebben.
Kitartás neked is! Bizzunk benne, hogy minden rendben lesz.
Nekem bakteriális vaginózis mondanak.
Majd írd meg neked mi az eredmény.
Nekem ez a legrosszabb az egész terhességben. Nagyon kellemetlen. Előre félek a nyártól, hogy milyen lesz ez a melegben.
Rendben, jelentkezem majd! :)
Engem a folyás része annyira nem zavar, nem sok, inkább csak darabos.. Ami tényleg nagyon bánt az a vetélés v. esetleges koraszülés. Meg ami még mozgatja a rugót a fejemben, mi van, ha így nem szülhetek természetes úton.. :/
Szia.
Hogy vagy? Használ a gyógyszer?
Szia :)
Ma éjszaka használtam az utolsó adagot, hát, sok jót nem jósolok... még ma is voltak benne darabok(bocsi a gusztustalanságért :D), ami szerintem nem éppen jó, hiszen egy hét alatt lett volna ideje kitisztulni... este kell hívnom a dokim a tenyésztés miatt, ha megint candida, akkor lehet megpróbálkozom egy canesten kombival, amiben 3 kúp van, de 2 adagot használok el..
Egyébkén katasztrófa a hüvelyem állapota is és a külső terület is.. szerintem már ez a sok antibiotikum teljesen elrontotta... :/ csinálok egy ph helyreállítást, aztán utána jöhet a canesten.. a vénykötelesek sem segítenek...
Te hogy vagy? Van valami változás? :)
Az új tenyésztés eredménye is candida lett, örülök neki, mert ez a kisebb gond talán. :)
Neki állok diétázni,rendet teszek a szervezetemben aztán remélem a legjobbakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!