Kismamák,akik megkapták a Covid elleni védőoltást, hanyadik hétben kaptátok meg?
Sziasztok kismamák
Olyan kismamákhoz szól a kérdésem, akik megkapták már a védőoltást
Hanyadik hétben kaptátok meg a Covid elleni védőoltást?
Melyiket kaptátok?
Jelentkezett-e bármilyen tünet, illetve mellékhatás?
Ez nekem,és másoknak is aki ide téved nagy segítséget ad, mert nagyon sokan döntésképtelenek
Köszönöm
13 hetesen,3 napja. Kissé a karom fájt,más nem volt.
Közeli ismerősömet elvitte a covid sajnos. 22 hetes terhesen került kórházba,majd 28 hetesen megcsászározták a romló értékek miatt,ő nem élte túl,a baba csoda mód jól van azóta is (4 hete). A babán kívül még 2 másik kisgyerek várja otthon az anyukáját,akit sosem fognak már viszont látni. Ezek után én biztosra tudtam,hogy beszeretném adatni,ugyanis asztmás vagyok és tüdőműtétem is volt már,itthon van 2 másik gyerek. Én ezt amolyan figyelmeztetésnek vettem a magam részéről,de azt is megértem,aki esetleg nem szeretné beadatni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
A héten megkapjuk a férjemmel az első oltás,mivel sajnos ismét sikertelen hónapunk volt, Megvárjuk a 2.oltást is,és utána újra probálkozunk,lehet egyből sikerül,mint sokan másoknak
Mégegyszer köszönöm
Update: megkaptam a másodikat is, remekül vagyok én is és a baba is. Mellékhatás csak enyhe fájdalom a karban, mint az előzőnél.
32 hetes vagyok.
Üdv
Egy korlátolt, buta, lefizetett, tájékozatlan kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!