Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák,akik megkapták a...

Kismamák,akik megkapták a Covid elleni védőoltást, hanyadik hétben kaptátok meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok kismamák

Olyan kismamákhoz szól a kérdésem, akik megkapták már a védőoltást

Hanyadik hétben kaptátok meg a Covid elleni védőoltást?

Melyiket kaptátok?

Jelentkezett-e bármilyen tünet, illetve mellékhatás?

Ez nekem,és másoknak is aki ide téved nagy segítséget ad, mert nagyon sokan döntésképtelenek

Köszönöm

2021. ápr. 28. 14:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

13 hetesen,3 napja. Kissé a karom fájt,más nem volt.

Közeli ismerősömet elvitte a covid sajnos. 22 hetes terhesen került kórházba,majd 28 hetesen megcsászározták a romló értékek miatt,ő nem élte túl,a baba csoda mód jól van azóta is (4 hete). A babán kívül még 2 másik kisgyerek várja otthon az anyukáját,akit sosem fognak már viszont látni. Ezek után én biztosra tudtam,hogy beszeretném adatni,ugyanis asztmás vagyok és tüdőműtétem is volt már,itthon van 2 másik gyerek. Én ezt amolyan figyelmeztetésnek vettem a magam részéről,de azt is megértem,aki esetleg nem szeretné beadatni.

2021. máj. 6. 16:54
 22/26 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi,lemaradt,hogy Modernát kaptam.
2021. máj. 6. 16:55
 23/26 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat

A héten megkapjuk a férjemmel az első oltás,mivel sajnos ismét sikertelen hónapunk volt, Megvárjuk a 2.oltást is,és utána újra probálkozunk,lehet egyből sikerül,mint sokan másoknak

Mégegyszer köszönöm

2021. máj. 17. 17:20
 24/26 anonim ***** válasza:
16%
Ennyi korlatolt buta embert esetleg lefizetett embert , tájekozodjatok . Facebook hemzseg hazai es kinti karosultak csoportjaitól . Aki posztol az nem viccel vetelesről rokona halálálaról lebénulasáról .... Semmi nincs ami indokolna barmelyik injekciót , már évi 3-4 de Karikó 10 dózisrol is ugat ...
2021. máj. 23. 09:18
 25/26 anonim ***** válasza:
18%
24-es hiába mondod nem hisz neked senki sem.Le leszel pontozva velem együtt mert nem úgy gondoljuk mint ami az "elfogadott".Egyébként is meg lett mondva hogy járvány kellős közepén nem oltunk és erre mi töténik most?Hagyjuk az egészet.Csináljon mindenki amit akar.Ő dolga
2021. máj. 23. 09:31
 26/26 anonim ***** válasza:
79%

Update: megkaptam a másodikat is, remekül vagyok én is és a baba is. Mellékhatás csak enyhe fájdalom a karban, mint az előzőnél.

32 hetes vagyok.

Üdv

Egy korlátolt, buta, lefizetett, tájékozatlan kismama.

2021. máj. 23. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!