A terhesség utolsó heteiben milyen indokokkal szokták befektetni a kismamákat? Volt akit szülés előtt több hétig is befektettek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 08:45
1/8 anonim válasza:
Engem a 29. héten, vészes terhességi hányással.
De sok oka lehet, amivel én találkoztam: terhességi toxémia, korábbi sorozatos vetélés, baba nem fejlődött, cukorbetegség, magas vérnyomás.
2/8 anonim válasza:
Én olyan kismamával feküdtem egy szobában, aki 32.héttől volt bent, folyamatosan vissza kellett tartani a babát, nagyon meg akart születni.
3/8 anonim válasza:
Én 36 hetesen kerültem be, veszélyeztetett voltam, nyitva is meg fehérje volt a vizeletben. De konkrétat nem mondott soha senki, nagyon bunkók voltak végig, nem volt dokim sajnos.
4/8 anonim válasza:
Engem 38 hetesen fektettek be toxémia gyanújával. A cukor is magas volt a vizeletben, de azzal nem foglalkoztak, hogy nst előtt csokit ettem.. Nem volt dokim. Minden eredményem jó volt, rám rakták a 24 órás vérnyomásmérőt, nézték a cukromat.. Végül saját felelősségre hazajöttem a harmadik napon és rá két napra megszültem.
5/8 anonim válasza:
Barátnőmet azért fektették be a kiírt nap előtt hetekkel, mert az egyik magzati verőér nem vert. Meg is kellett császározni.
6/8 anonim válasza:
Majdnem végig bent fektettek vészes hányassal. Utolsó 2 hétben lett jobb,akkor mehettem haza.
En mentem volna elobb is de állandó épphogy nem száradtam ki. Infúzió mellett is hánytam napi 30szor legalább így folytom nyomni kellett belém.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
6.os válaszoló: De durva!😣 Én a 16. hétig hánytam rengeteget, ebbe bele gondolni is rémes, nagyon rossz lehetett.:(
2020. okt. 13. 13:44
8/8 anonim válasza:
vészes hányás,veszélyeztet terhesség,toxokémia,be indult szülés 36.hét előtt,leválo méhlepény,iker terhesség,vetélés,koraszülés,ferőzések,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!