Magas lett a Down kór kockàzat?
14 hetes vagyok, ma jött meg a kombinált teszt véreredményem. 1:155 lett.
Uh-n a genetikus 13+5 hétnél 2.6mm tarkóredőt mért, orrcsont is van. Azt mondta minden tökéletes.
Másnap nőgyógyászati kontroll uh-n 14+1 (amennyi voltam akkor) terhességi hetet mért, orrcsont 4.1mm, tarkóredő 1.3mm.
Most a véreredmény magas. Nagyon nagyon ideges vagyok, 23 éves vagyok, első terhességem! Kérlek írjatok tapasztalatot! Köszönök minden véleményt!
4,2 mm volt a fiam tarkóredője, mi csináltattunk Prenát is meg mèhlepény biopsziát is, negatív minden, hamarosan megszületik! Hiszem és bízom abban hogy egészsèges lesz élete végéig.
24-es, akkor az nem tudom milyen teszt volt amit veled csináltattak de én mèg soha sehol nem olvastam és nem hallottam olyat hogy a genetikai teszt ellenére down-os gyerek született.
Kedves 26-os! ha downos lesz is pont olyan lesz amilyennek lennie kell.
a down nem egxenlő azzal hogy beteg. mind kettő gyerekem downos es semmi bajuk.szerinted az a legjobb válasz hogy "pánikolj kérlek pár hónapot és semmikéé ne fogadd el a gyereke mert nem való semmire" ez a jó válasz?
minden gyerek pont olyan amilyennek lennie kell. és itt nem a beteg haldokló gyerekekről beszélek még mielőtt valaki kifordÍtaná.
hogyan várjuk el hogy elfogadják a gyerekeinket ha az anyjuk sem tudja?
nagyon szerethetőek hidd el.nekem kettő is van és velük is dolgozom 21 éve
25-ös: genetikailag bizonyított hogy down "szindroma" nem down "kór"
Es igen,meglepődnel de alig latszik.fiamon egyáltalán nem..kislanyom normál iskolaba jar.sokat jelent ám hogy hogyan van vele foglalkozva.
Persze vannak sokkal rosszabbak igen. Mi szerencsesek vagyunk. De nagyon jól fejleszthetőek.
Tudom mert 21 éve ezt csinálom és 2 saját gyermekem is van aki down szindrómás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!