Magas lett a Down kór kockàzat?
14 hetes vagyok, ma jött meg a kombinált teszt véreredményem. 1:155 lett.
Uh-n a genetikus 13+5 hétnél 2.6mm tarkóredőt mért, orrcsont is van. Azt mondta minden tökéletes.
Másnap nőgyógyászati kontroll uh-n 14+1 (amennyi voltam akkor) terhességi hetet mért, orrcsont 4.1mm, tarkóredő 1.3mm.
Most a véreredmény magas. Nagyon nagyon ideges vagyok, 23 éves vagyok, első terhességem! Kérlek írjatok tapasztalatot! Köszönök minden véleményt!
Ez hülyeség, 21-es! Ilyen hülyeséget már rég olvaatam!
Unokatesómnak 24 évesen született down-os gyereke, miről beszélsz?
Utolsó, ha nem látszik igazán, akkor nem down kór.
A Down kór elsősorban fizikális fogyatékosság, csak másodsorban szellemi.
És a nagy jövendő mondók, akik itt bizonygatják, hogy nem lesz semmi baj, full egészséges lesz, meg "olyan lesz, amilyennek lennie kell", azok mit fognak mondani a kérdezőnek, ha x év múlva arról fog kiírni kérdést, hogy de igenis lett baj, igenis nem olyan, amilyennek lennie kellene?
Ha a gyerek betegen születik és nem fogja tudni magát ellátni, akkor mégis mit fognak mondani neki az itteni javasasszonyok?
Szívből örülök ❤️🥺
Kívánom, hogy más stressz ne érjen már a várandósság alatt. Nem is tudom elképzelni, hogy min megettél keresztül az elmúlt hetekben.
21 éves vagyok, 8 hetes várandósan közölték, hogy lehet, hogy rákos vagyok. Az esküvőnk előtt 2 nappal jött meg a negatív szövettan. Annyira féltettem a babámat, hogy hihetetlen.
Könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!