Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas lett a Down kór kockàzat?

Magas lett a Down kór kockàzat?

Figyelt kérdés

14 hetes vagyok, ma jött meg a kombinált teszt véreredményem. 1:155 lett.

Uh-n a genetikus 13+5 hétnél 2.6mm tarkóredőt mért, orrcsont is van. Azt mondta minden tökéletes.

Másnap nőgyógyászati kontroll uh-n 14+1 (amennyi voltam akkor) terhességi hetet mért, orrcsont 4.1mm, tarkóredő 1.3mm.

Most a véreredmény magas. Nagyon nagyon ideges vagyok, 23 éves vagyok, első terhességem! Kérlek írjatok tapasztalatot! Köszönök minden véleményt!

2021. ápr. 23. 18:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
8%
Huszonéves vagy, Down-kockázat 45 felett magas csak, semmi baj nem lesz, teljesen egészséges a pici!
2021. ápr. 28. 13:43
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, 21-es! Ilyen hülyeséget már rég olvaatam!

Unokatesómnak 24 évesen született down-os gyereke, miről beszélsz?

2021. ápr. 28. 21:55
 23/35 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is van ismerősöm aki 27 évesen szült down gyereket. Pont a fiataloknál fordul ez elő gyakrabban, mert a koruk pozitív irányba huzza az arányszámot, így egy nem túl látványos elváltozás meg hatarerteken balettozo eredmények becsapósak.
2021. ápr. 29. 19:18
 24/35 anonim ***** válasza:
22%
Mind a két gyerekem down szindrómăs. Mind a kettőnél negatív eredmény volt. Nifty, prena. Nem is lătszik rajtuk nagyon, vonăsok sincsennek. Lănyom most lesz iskolăs, okos, szép. Fiam 10 hós gyorsabban fejlődik az ătlagnăl. Tökéletes gyerekek :) ne félj. Csinăltasd meg a tesztet hogy megnyugodj. Pont olyan lesz a babăd amilyennek lennie kell. Pont tökéletes lesz. Ha meglesz a teszt eredmény majd akkor dönts. Nem lwsz könnyű az biztos. De csak eleinte olyan fekete mimden. Idővel văltozik. Meglătod nem elsz semmi baja, egëszséges baba. Ez az arăny nem mutat semmit csak egy kockăzatot. Nyugodj meg mert a baba is érzi ha félsz. Adj magatoknak időt.írj majd mi lett. Érdekel.
2021. máj. 6. 02:00
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ha nem látszik igazán, akkor nem down kór.

A Down kór elsősorban fizikális fogyatékosság, csak másodsorban szellemi.

2021. máj. 6. 07:25
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

És a nagy jövendő mondók, akik itt bizonygatják, hogy nem lesz semmi baj, full egészséges lesz, meg "olyan lesz, amilyennek lennie kell", azok mit fognak mondani a kérdezőnek, ha x év múlva arról fog kiírni kérdést, hogy de igenis lett baj, igenis nem olyan, amilyennek lennie kellene?

Ha a gyerek betegen születik és nem fogja tudni magát ellátni, akkor mégis mit fognak mondani neki az itteni javasasszonyok?

2021. máj. 6. 07:33
 27/35 anonim ***** válasza:
5%
#26, ha figyeltél volna, látnád, hogy csak a kombinált tesztje lett rossz, ami így is 1%-nál kisebb esély a beteg babára. Ennél vannak pontosabb tesztek is, de nyilván a kérdező a falat kaparja abban a pár hétben, míg megjön az eredmény. Ami több mint 99% valószínűséggel negatív lesz. És utána pontosan fogja tudni, hogy mit vállal, egészséges-e a baba.
2021. máj. 6. 08:08
 28/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjött a prena eredménye, negatív és kislányunk lesz!🙏🏻 Köszönöm nektek!
2021. máj. 6. 11:33
 29/35 anonim ***** válasza:

Szívből örülök ❤️🥺

Kívánom, hogy más stressz ne érjen már a várandósság alatt. Nem is tudom elképzelni, hogy min megettél keresztül az elmúlt hetekben.

21 éves vagyok, 8 hetes várandósan közölték, hogy lehet, hogy rákos vagyok. Az esküvőnk előtt 2 nappal jött meg a negatív szövettan. Annyira féltettem a babámat, hogy hihetetlen.

Könnyű szülést :)

2021. máj. 6. 12:41
 30/35 A kérdező kommentje:
Basszus az sem semmi! Gratulálok neked is és minden jót kívánok!!❤️❤️
2021. máj. 6. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!