Vannak itt olyan szülők,akik fiatalon szültek? (15-19 évesek)
21 voltam mikor szültem.
Akkor már 5 éve együtt voltunk, a szülők örültek, támogattak minket.
Volt osztálytarsam 15 volt. Se végzettsége, se semmije, meg a 8 általánosa sincs meg. Azóta szült meg kettőt, kint vannak Kanadában.
Az, ha valaki gyerekként/tiniként szül, nem fiatalt jelent!
Fiatalon 18-25 közt szülnek, utána 25-35 között "van az ideje, mikor senki sem lepődik meg diplomái, x év munkaviszonya lehet, illetve 35 felett már "kezd kifutni az időből--vizsgálatok, veszélyek" 45 felett pedig kései gyerekek szülei vannak--extra vizsgálatok, veszélyek.
Én 21 évesen(majd 22 évesen) szültem, Néhány dolgot sajnálok, hogy kimaradt, más dolgokért meg rendkívül hálás vagyok, hogy még türelmesen, rugalmas testtel, könnyű kelésekkel, élénkebb, közelebbi gyerekkori hozzáállással élhettem át. Szerintem egyik korban sincs olyan helyzet, ahol nem vesztesz valamit, vagy nem sajnálsz valamit, csak nyersz. Az élet ezzel jár. Buktam 5 bulizós évet(a korábbi 5 elég volt) és a karrierépítésem is tolódik, de többet nyertem, mint vesztettem, mert így olyan anya tudtam lenni, amilyen nekem nem jutott, aki ott van, ha kell és anyagilag sem volt rossz. Engem két diplomás(meg egy doktor) szülő nevelt, negyedannyit nem kaptam tárgyi dolgokban, mint az én gyerekem kapott tőlem egyedülálló szülőként.. Rajtam két gazdag ember is spórolt, hogy xedik házat építsen, nekem meg jó volt a turis meg áruházban az akciós több számmal nagyobb majd belenősz ruha, rajta nem spórolok..
Gondolhatnád, hogy majd öröklök, de neeem, aki egy darabig gazdag volt, az nem marad mindig az. Addig kell adni a gyerekednek, amíg tudsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!