Kismamik! Ti beoltatjatok magatokat a covid ellen?
Nem.
Amíg érvényes a védettséged, addig nem is oltanak be. Továbbá úgy tudom, hogy csak a 2. és 3. trimeszterben lévő kismamákat oltják.
7es vagyok.
Kedves 8-as, bocsi, de inkább elvagyok itthon, tudsz bármilyen hosszú távó mellékhatásról? Nem! Bocsi, ha nem akarom higy a gyerekemnek bármi betegsége legyen egy ilyen összecsapott oltástól. És rengeteg olyan van, akit beoltanak, majd meghal. És nem a covid miatt, ez hülyeség. Ne mondd már, hogy az oltás után jeletkező mellékhatások attól vannak, mert pont akkor kaptad el a covidot.. Csak valamire rá kell fogni, mert hát nem szabad azt mondani hogy az oltás miatt, most ebben van a legnagyobb pénz.
De mindenkinek szíve joga eldönteni, mivel nyomja tele magát. Én is hallottam a kismamáról aki meghalt, de elötte megcsászározták. És ez az oltás után volt!
Pontozzatok le, nem érdekel, nekem ez a véleményem.
(És nem véletlen az sem, hogy SOHA EZ ELŐTT NEM ENGEDÉLYEZTEK mRNS VAKCINÁT! gondolkodjatok, vajon miért nem, és pont azt adják a kismamáknak. )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!