Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti beoltatjatok...

Kismamik! Ti beoltatjatok magatokat a covid ellen?

Figyelt kérdés
En mar atestem a betegsegen, van meg vedettsegi kartyam. Ervenyes juliusig. Nem tudom beadasam e az oltaltast. Meg csak a heten derult ki hogy kismama vagyok.
2021. ápr. 20. 09:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
54%
Múlt héten halt meg egy kolléganőnk. 37 éves volt, az ötödik lombikjuk volt sikeres. Most itt a férje, gyerek és feleség nélkül. Nem kérdés, hogy oltatni fog a szintén kismama lányom.
2021. ápr. 20. 12:20
 12/29 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

Amíg érvényes a védettséged, addig nem is oltanak be. Továbbá úgy tudom, hogy csak a 2. és 3. trimeszterben lévő kismamákat oltják.

2021. ápr. 20. 12:20
 13/29 anonim ***** válasza:
65%
Kedves 11-es! Gratulálok az unokához és őszinte részvétem a kolléganő miatt! Azt lehet tudni, hogy volt-e valamilyen alapbetegsége a kolléganőnek?
2021. ápr. 20. 12:23
 14/29 anonim ***** válasza:
46%
13, semmi az égvilágon. Nem volt elhízott sem, egy aprócska, pici nő volt. Megállt az élet azóta itt a kisávrosban :(
2021. ápr. 20. 12:29
 15/29 anonim ***** válasza:
55%
Én olyat ismerek, aki megkapta az első oltást, elkapta a vírust, és meghalt. A 7 hónapos babáját kivették belőle.
2021. ápr. 20. 12:32
 16/29 anonim ***** válasza:
37%
15ös, igen ebből is látszik, hogy minél hamarabb oltatni kell!
2021. ápr. 20. 13:41
 17/29 anonim ***** válasza:
17%
törjön le a keze annak, aki képes itt pirospacsizni.
2021. ápr. 20. 13:47
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én még terhesség előtt oltattam.
2021. ápr. 20. 14:02
 19/29 anonim ***** válasza:
48%

7es vagyok.

Kedves 8-as, bocsi, de inkább elvagyok itthon, tudsz bármilyen hosszú távó mellékhatásról? Nem! Bocsi, ha nem akarom higy a gyerekemnek bármi betegsége legyen egy ilyen összecsapott oltástól. És rengeteg olyan van, akit beoltanak, majd meghal. És nem a covid miatt, ez hülyeség. Ne mondd már, hogy az oltás után jeletkező mellékhatások attól vannak, mert pont akkor kaptad el a covidot.. Csak valamire rá kell fogni, mert hát nem szabad azt mondani hogy az oltás miatt, most ebben van a legnagyobb pénz.

De mindenkinek szíve joga eldönteni, mivel nyomja tele magát. Én is hallottam a kismamáról aki meghalt, de elötte megcsászározták. És ez az oltás után volt!

Pontozzatok le, nem érdekel, nekem ez a véleményem.

(És nem véletlen az sem, hogy SOHA EZ ELŐTT NEM ENGEDÉLYEZTEK mRNS VAKCINÁT! gondolkodjatok, vajon miért nem, és pont azt adják a kismamáknak. )

2021. ápr. 20. 16:09
 20/29 anonim ***** válasza:
48%
ma meghalt egy kismama, 1800 grammos babát vettek ki belőle három hete... és még mindig van, aki rinyál az oltás miatt?????
2021. ápr. 20. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!