Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti beoltatjatok...

Kismamik! Ti beoltatjatok magatokat a covid ellen?

Figyelt kérdés
En mar atestem a betegsegen, van meg vedettsegi kartyam. Ervenyes juliusig. Nem tudom beadasam e az oltaltast. Meg csak a heten derult ki hogy kismama vagyok.
2021. ápr. 20. 09:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%
igen
2021. ápr. 20. 09:37
 2/29 anonim ***** válasza:
62%
Nem
2021. ápr. 20. 09:38
 3/29 anonim ***** válasza:
79%

Mint a pinty. Mondjuk én nem estem át rajta, szóval nem most szeretnék kísérletezni, hogy ha el is kapom, akkor hátha könnyen viselem.

Viszont ha jól tudom, aki már átesett a betegségen, azt nem oltják, amíg érvényes az a kártya. Szerintem érdeklődj utána majd a háziorvosodnál, hogy mi a teendő, ha szeretnéd magad oltatni, úgyis van még időd, mert csak a 2. trimesztertől kaphatod.

2021. ápr. 20. 09:43
 4/29 A kérdező kommentje:
Ertem! Koszonom a valaszt!
2021. ápr. 20. 09:48
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
Szia engem húsvét hétfőn oltottak be😊
2021. ápr. 20. 10:24
 6/29 anonim ***** válasza:
65%
Igen már meg is kaptam! De én úgy tudom aki atesett rajta 3 hónapig nem kaphatja meg.
2021. ápr. 20. 10:29
 7/29 anonim ***** válasza:
48%
Nincs az az Isten, hogy terhesen, vagy majd szoptatáskor oltassam magam.
2021. ápr. 20. 11:00
 8/29 anonim ***** válasza:
55%

Ne is,kedves utolsó! Végülis nem a gyereked az első ugye? Neki szüksége van az anyjára. Szerintem elég önző dolog így velekedni..

Ezzel azt kockaztatod, hogy nem tudsz róla gondoskodni, ne adj isten kórházba kerülsz vagy rosszabb.

Végülis a mérleg masik fele egy védőoltás, nehogy beadasd, a végén még fáj a karod egy napig.

2021. ápr. 20. 11:06
 9/29 anonim válasza:
49%

Nem

11hetes kismama

2021. ápr. 20. 12:05
 10/29 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként ez is élethelyzet függő. Ha első gyereket várnám és bezárkóznánk teljesen a szülésig, akkor lehet, hogy nem adatnám be, csak szülés után. De mivel a 3. jön és egyszerűen lehetetlenség elbújni a világ elől, ezért úgy érzem, hogy kötelességem beoltatni magam a gyerekeim miatt is főleg.
2021. ápr. 20. 12:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.