Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is menstrualt terhesség...

Más is menstrualt terhesség alatt? Ha igen nektek milyen állagú volt, meddig tartott?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 13:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Mihamarabb keress egy másik orvost. Ez nem foglalkozik veled
2021. ápr. 17. 12:41
 32/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom kihez forduljak már. Itt ahol lakok egy alkoholista nőgyógyász van de azt inkabb hagyjuk. Akihez jarok jelenleg az tőlem 90kmre van. Ennél közelebb nincs orvos. Most megint keressek egy másik orvost?
2021. ápr. 17. 12:57
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Merre laksz? Biztos találunk neked egy normálist, mindenki más részről ír
2021. ápr. 17. 12:59
 34/36 A kérdező kommentje:
Bacs - Kiskun megye déli részén lakok
2021. ápr. 17. 13:43
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

29-es vagyok.

Nos, abbol amit leirtal.. borzalmas milyen orvosok vannak! Ez az orvos nem foglalkozik veled, nem fog utana jarni a problemanak. Viszont egy masik orvost szerintem is tudnal talalni. Rengetegen vagyunk, ahogy elottem is irtak, rengeteg helyrol vagyunk es azert van ez az oldal,hogy segitsunk egymasnak. Esetleg egy masik kerdest kiirhatnal ezzel kapcsolatban, valamint az interneten is keresgelhetnel.

Amit emlitettem a baratnommel kapcsolatban,hogy neki cisztai vannak. Tisztan emlekszem hany alkalommal mondtam neki,hogy menjen orvoshoz,mert ez nem normalis. Nekem szerencsemre soha nem voltak ilyen jellegu problemaim, talan pont ezert is tunt fel nekem hogy valami nem oke nala. En 23 vagyok es meg mindig a legkisebb tampont hasznalom es a leirtak szerinti orankent cserelem, ezt csak azert irom,hogy ertsd a kulonbseget. Viszont neki akarhanyszor megjott, a legnagyobb meretu tampont hasznalta es orankent kellett cserelgetnie, de neki a hasa is eleg durvan gorcsolt. Ezen kivul a mensese is mindig rendszertelen volt, hol 2 hetente jott meg vagy epp 2 honapig semmi.

Szerintem nalad is valami ilyen problema lesz. Most hirtelen az is eszembe jutott,hogy a barnazgatas lehet progreszteron hiany is. Lehet azert is jon meg hiaba a pozitiv teszt. Mindenesete ezek csak talalgatasok,de semmikeppen sem normalis a ket hetente 5 nap verzes es aztan a 2 napos menses.

Szerintem amig nem talalsz egy normalis orvost addig elmehetnel egy vervetelre. Abbol is eleg sok minden kiderulhet.

2021. ápr. 17. 15:30
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Most megneztem a terkepen es a google-ben es latom,hogy vannak orvosok. A kerdes az, hogy te merre elsz,mert kecskemeten rengeteget talaltam,de ha pont az ellenkezo vegen laksz a megyenek akkor az megint csak nem jo.
2021. ápr. 17. 15:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!