Más is menstrualt terhesség alatt? Ha igen nektek milyen állagú volt, meddig tartott?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 13:37
1/36 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi vérzésem terhesség alatt. De a válaszoktól függetlenül hívd fel az orvosod. Az enyém azt mondta hogy akár hajnalban is, ebből gondolom hogy komolyan kell venni.
2/36 anonim válasza:
Semmilyen vérzés nem normális terhesség alatt
Menj orvoshoz
3/36 A kérdező kommentje:
De az elején se? Vannak akik írták hogy menstrualtak ugyanúgy terhesen is!
2021. ápr. 16. 13:52
5/36 anonim válasza:
2. Vagyok
Azt általában hematóma okozza, problémát is jelenthet
Nem menstruáció
6/36 anonim válasza:
Nincs menstruáció terhesség alatt. Vérzés van, ami esetleg egybe eshet az elmaradó menstruációval. Soha nem normális dolog, pláne ha kiadós, valódi menstruációra hasonlít, tök mindegy mikor jön.
7/36 A kérdező kommentje:
Nem kiadós, csak 2 napig tartott és sötét barna
2021. ápr. 16. 14:04
8/36 babyboom567 válasza:
1x volt egy 20 forintosnyi vérzés/barnázás,2 nap múlva meg megvolt a műtét az embrió elhalása miatt.
9/36 anonim válasza:
Valószínű elvetéltél, ha barnás vér volt pláne két napig.
Terhesen bármilyen vérzéssel illene azonnal ügyeletre, orvoshoz menni...
10/36 A kérdező kommentje:
jó de nekem ez nagyon az elején van még. most vagyok az 5. heten
2021. ápr. 16. 14:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!