Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is menstrualt terhesség...

Más is menstrualt terhesség alatt? Ha igen nektek milyen állagú volt, meddig tartott?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 13:37
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
74%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. ápr. 16. 16:28
 22/36 A kérdező kommentje:

Ma kezdtem el konkretan verezni, tegnap még csak barnaztam amivel nem foglalkoztam annyira mert nekem a terhesség előtt is végig voltak ilyen bajaim amivel számtalan orvosnál voltam, de az okát nem találták.

Te aztán a kákán is csomót keresel, igaz? Nagyon rossz eleted lehet ha ig, tudsz viselkedni egy bajba jutott emberrel!

2021. ápr. 16. 16:32
 23/36 A kérdező kommentje:
Ha arra akarsz kijukadni hogy az előző vetelesem ota most látott először orvos, szintén tévedsz! Akkor is elmentem egyből csak akkkr azt állapította meg a doki hogy magától kitisztultam, ám sajna ugy nez ki nem igy lett. Elég baj ez nekem!
2021. ápr. 16. 16:34
 24/36 A kérdező kommentje:
*kilyukadni
2021. ápr. 16. 16:35
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Vetéltem már el.

Mikor újra terhes lettem minden apró görcsölésnél kicsit összerezzentem (félve egy újabb vesztéstől)

Ha barnázást észleltem volna tuti még éjjel bemegyünk az ügyeletre.

Ezt teszi egy terhes nő.

Pedig mikor elvesztettük a babát a 3 évesemet is felkellett ébreszteni az éjszaka közepén h orvoshoz tudjunk menni

2021. ápr. 16. 16:38
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Arra akartam kilyukadni h elvesztettél már egy babát, de ennek ellenére tegnap este tartó vérzéssel itt gyüjtöd a tapasztalatokat még délután
2021. ápr. 16. 16:43
 27/36 A kérdező kommentje:
nem csak itt gyűjtöm.... folyamat kontaktban vagyok az orvosommal mert sok nyavalyam van... csak kíváncsi voltam es reménykedni szerettem volna h másnál is volt ilyen es van akinél nem lett nagy probléma.
2021. ápr. 16. 16:46
 28/36 anonim ***** válasza:
83%

Terhesség során a progeszteron szint végig magas, ettől marad fenn a terhesség.

Menstruáció során a progeszteron szint leesik, emiatt jön meg a vérzés.

Ebből láthatod, hogy két ellentétes folyamatról van szó, tehát nincs olyan, hogy egyszerre terhes vagy és menstruálsz, mert más-más hormonszint váltja ki (tartja meg) a kettőt.

2021. ápr. 16. 22:58
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem azt kell varni,hogy masnal is volt-e ilyen.. es ha masnal elofordult es semmi problema nem tortent akkor azt keszpenznek kell venni,hogy akkor nalad is minden oke?! Raadasul mar egyszer elveteltel es ahogy irod egeszsegugyi problemaid vannak. Az elso gondolat a fejemben,hogy iszonyatosan felelotlen vagy es valoszinuleg azzal a gyerekvallalassal varni kellene meg egy kicsit, vagy mikor a gyereknek lesz baja,akkor is napokat varsz hogy az orvoshoz vidd, mert masnal ugy sem jelentett semmit?!

Valamint aruld mar el,ha volt egy vetelesed a mult honapban, akkor hogy lehetsz az 5.hetben? Azt tudod,hogy minel sotetebb a ver, annal regebbi? Szerinted nem lehetseges, hogy neked szimplan megjott anelkul hogy terhes lettel volna? Ha orvos sem latott csak most.. Viszont ha teszteltel es valoban pozitiv lett es sokszor az es terhes sem vagy, nem tudom mert nekem meg soha nem volt olyan,de a baratnomnek folyton pozitiv tesztjei vannak honapok ota, biztonsagbol tesztel,mert a vedekezes sem ad 100%-os vedelmet es a mensese is kesik folyton,de neki cisztai vannak es az orvos szerint ettol pozitivak a tesztjei. Hirtelen nekem ez ugrott be,hogy akar itt is lehet valami hasonlo a hatterben. Nekem valahogy ez a mult havi veteles es egy ujabb terhesseg nem fer ossze,de nem ertek hozza, igy csak a gondolataimat tudom leirni ez talalgatni.

2021. ápr. 17. 11:51
 30/36 A kérdező kommentje:
Figyelj, ha valaki nem ért dolgokat hidd el az én vagyok! 2 honapja járok egy maganorvoshoz. Múlt hónapban megállapította hogy fenn áll az esetleges terhessegem lehetősége mert vittem neki 3 pozitív tesztet. Megvizsgált azt mondta még nem lát semmit de minden egyéb jel arra utal. Kozben megjott 1 het kesessel. Viszont, nekem olyan problémáim vannak amiről mar6a legelején ia tájékoztattam az orvosomat hogy rendszerint immaron fel eve a ciklusom közepén verzek ugy kb 5 napig. Erre azt mondta az orvos hogy ne foglalkozzak vele mert ez csak ovulacios verzes lehet es a mehnyakrak szuresem is P2 lett. A mostani honapban ismét tapasztaltam a verezgetest, nem doglalkoztam vele bízva a dokiban. Majd menzesz napjan reggel teszteltem és halvany pozitiv volt a teszt, majd délután egy erősebb pozi tesztem volt. Hidd el en sem ertem, attól felek hogy valami nagyobb baj lehet velem es az orvos nem látja. Nem ertem en sem ezeket a pozitív teszteket sem, a verezgeteseimet se, a barnazgatasaimat se. A menzeszem eddig tartott mindig 2 napig, most az utóbbi időben ugy elont h az első 2 napon sehova nem tudok elmenni, óránként telik a tamponom es 7 napig menstrualok.
2021. ápr. 17. 12:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!