A férjemmel tegnapelőtt 3x voltunk együtt, és tegnap este óta néha rámtörnek a görcsök. Aggódnom kellene? 21+5 hkm
Mikor terhea voltam, a terhessegem 13. Heteben voltunk a ferjemmel utoljára együtt, mert akkor olyna görcs kapott el, hogy elájultam. Orvosom azt mondta, örüljek, hogy nem vetéltem el, ugyanis a szex méhösszehúzódásokat okoz, és úgy tűnik, ez én méhem érzékenyebb e téren.
Nem tiltott a szex, de terhesen eszembe nem jutna egy nap 3x szexelni. Szerintem te is örülhetsz, ha minden rendben marad....
Nekem is hatalmas volt a libidom, megis kibírtam a baba miatt. Lehet kezdeni gyakorolni a türelmeg és önuralmat, gyerek mellett úgyis szükség lesz rá.
Remélem nem lesz semmi baj.
Nem pontoztam le senkit. Szóval én nem reagáltam nem tetszően a válaszodra. A terhességem óta 2x voltam csak együtt a férjemmel, a rossz közérzet és hasonlók miatt. Most a 2. trimeszterben jobban érzem magam és igen, megkívántam a férjem. Az aktus során és aznap sem volt semmi problémám. Most már jobban vagyok, a csípőcsontomnál érzem, hogy néha fáj,de ilyen máskor is volt. Orvosilag nem volt indokolt az együttlét megvonás.
Gondoltam kiírom a kérdést, hátha más is volt így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!