Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szinte a terhességem eleje...

Szinte a terhességem eleje óta 2-3 óránként felkelek pisilni. Más is így van ezzel? Olyen jó lenne legalább néha végig aludni az éjszakát.

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen én is vagyok vele az elejétől fogva. Most vagyok 31 hetes terhes.
2008. dec. 4. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad hány hetes vagy, én 29. és mióta terhes vagyok, nem aludtam át egyetlen éjszakát sem, éjszakai pisijárat nélkül.

Kiatartás, és boldog babavárást neked!

3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat jártam pisilni.Az vígasztaljon,hogy mikor meglesz már a gyermeked,akkor nem pisilni kelsz fel,hanem hozzá:)
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1 hajoban evezunk. A 31. hetben vagyok, es minimum 3 alkalommal megyek wc-re. De nalam ez mar rituale. Pisi, majd orrfujas, majd egy kis viz.
2008. dec. 4. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen csajok, ilyen ez..:))

Én is járok, mintha valami rendezvény lenne a wc-n éjjel..:))12 hetes vagyok.

Meg iszok, ja és közben még a 15 hónapos csajszit is szoptatom, ha felébred..

Úgyhogy max. 2 órát alszom egyfolytában...

Boldog babavárást mindenkinek.

2008. dec. 4. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
én most 36 hetes vagyok, és a pisilés már óránként felkelt. :(
2008. dec. 4. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én pisilesi időm 1 - 1,30 között éjjel.:) Mar csak nevetek amikor az orara nezek.. A legrosszabb viszont az, h aztán nem tudok elaludni :(

Sok egészséget mindenkinek!!!

14. hetes Kismami :)

2008. dec. 4. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez már csak ilyen. Én is kb. a 15-16. hét óta minden éjjel kimászkálok. :-)
2008. dec. 4. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
most vagyok 37 hetes és ha bekötnének egy katétert azt is napi 10-szer kéne cserélniük mert annyit pisilek.egyszóval magamra kéne kötni a wc-t mert hihetetlen sokat pisilek.egy bizti hogyha meglesz a csemete akkor nem pisilni járunk majd ki.nagyon szép és csodálatos ez az állapot de a pisilés nem fog hiányozni.az tuti!
2008. dec. 5. 08:51
 10/10 anonim ***** válasza:
En ugy a 16 hettol kezdve ejszakankent ugy 7szer felkelek pisilni. Mondhatnam orankent. Most vagyok 26 hetes es vegig dolgozni fogok. Csak az a baj, hogy a sok pisilestol nem alszom ki magam, masnap meg hulla faradt vagyok a munkahelyemen.
2008. dec. 5. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!