Mit gondoltok mi az oka, hogy nem látta a terhességet az orvos?
Figyelt kérdés
2021.03.07-08-án összesen 3 terhességi tesztet csináltam, ami mindegyik erős csíkkal, pozitív. Másnap elmentem az orvoshoz. Terhességet nem látott, de 2 hetesre tippelt, de ezt nem írta le. Visszarendelt,hogy két hét múlva menjek vissza. Miután hazaértem délután, megcsináltam a Clearblue tesztet,ami szerint 2-3 hetes lehetek. A betegtájékoztatón az áll, hogy 4-5 hetesnek kellene látnia az UH-n az orvosnak. Miért nem látta? Attól félek, hogy nem-e korán mentem,vagy méhen kívüli. Szurkál néha az alhasam és a köldökömnél is, és olyan mintha meg akarna jönni, de 4 napja késik. A kérdésem még pluszban, hogy keressek fel másik orvost vagy várjam meg a két hetet?2021. márc. 15. 19:21
11/20 A kérdező kommentje:
Elvileg fogantatástól számítja, vagy,hogy mondjam a Clearblue.
Köszönöm nektek meglátjuk akkor mi a helyzet két hét múlva. :)
2021. márc. 15. 19:44
12/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem vagy képben, 2 hetes terhesség nincs, tudom a clearblue ír 2-3 hetet, de nem kell vele foglalkozni, nem így számolják itt a terhességet. Utolsó menstruációdtól számolj, 4 hetes terhes vagy, amikor kimarad a menzesz és pozitív lesz a teszt, a doki semmit nem lát még ilyen korán. 6-8 terhességi hét között kell menni dokihoz a terhesség megállapitásra.
13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen. A doki mondta, hogy max két hetes lehetek, nem én találtam ki. Én is így számoltam, hogy 4 hetes vagyok kb, de azt nem tudtam, hogy akkor még nem látszik, csak kb 6. héttől.
2021. márc. 15. 19:51
14/20 anonim válasza:
Én is 4 hetes és kb. 5 napos vagyok. :) Szurkálgat nekem is valamikor elég erősen, hullámokba pár másodperces görcs is szokott lenni. Ijesztő tud lenni, de elvileg ez normális. Pont 6 hetes leszek mikor megyek majd a dokihoz előbb úgy sem látna sok mindent, én csak rá stresszelnék ha azt mondaná nem látja menjek vissza később. Persze ha vérzés lenne akkor menni kell azonnal.
15/20 A kérdező kommentje:
értem,próbálj meg pihengetni és ha van fejlemény majd írj,ha gondolod :) ha ez normális, akkor rendben köszönöm a választ. ne is gondolj erre nem lesz vérzés =)
2021. márc. 15. 21:08
17/20 A kérdező kommentje:
Igen,hüvelyi UH volt.
2021. márc. 16. 07:44
18/20 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki ma jöttem egy másik orvostól. 6 hetes vagyok pont. Terhesség bizonyított. Köszönöm a válaszokat nektek.
2021. márc. 17. 11:30
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm =)
2021. ápr. 4. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!