Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok mi az oka, hogy...

Mit gondoltok mi az oka, hogy nem látta a terhességet az orvos?

Figyelt kérdés
2021.03.07-08-án összesen 3 terhességi tesztet csináltam, ami mindegyik erős csíkkal, pozitív. Másnap elmentem az orvoshoz. Terhességet nem látott, de 2 hetesre tippelt, de ezt nem írta le. Visszarendelt,hogy két hét múlva menjek vissza. Miután hazaértem délután, megcsináltam a Clearblue tesztet,ami szerint 2-3 hetes lehetek. A betegtájékoztatón az áll, hogy 4-5 hetesnek kellene látnia az UH-n az orvosnak. Miért nem látta? Attól félek, hogy nem-e korán mentem,vagy méhen kívüli. Szurkál néha az alhasam és a köldökömnél is, és olyan mintha meg akarna jönni, de 4 napja késik. A kérdésem még pluszban, hogy keressek fel másik orvost vagy várjam meg a két hetet?

2021. márc. 15. 19:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Elvileg fogantatástól számítja, vagy,hogy mondjam a Clearblue.

Köszönöm nektek meglátjuk akkor mi a helyzet két hét múlva. :)

2021. márc. 15. 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nem vagy képben, 2 hetes terhesség nincs, tudom a clearblue ír 2-3 hetet, de nem kell vele foglalkozni, nem így számolják itt a terhességet. Utolsó menstruációdtól számolj, 4 hetes terhes vagy, amikor kimarad a menzesz és pozitív lesz a teszt, a doki semmit nem lát még ilyen korán. 6-8 terhességi hét között kell menni dokihoz a terhesség megállapitásra.
2021. márc. 15. 19:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen. A doki mondta, hogy max két hetes lehetek, nem én találtam ki. Én is így számoltam, hogy 4 hetes vagyok kb, de azt nem tudtam, hogy akkor még nem látszik, csak kb 6. héttől.
2021. márc. 15. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is 4 hetes és kb. 5 napos vagyok. :) Szurkálgat nekem is valamikor elég erősen, hullámokba pár másodperces görcs is szokott lenni. Ijesztő tud lenni, de elvileg ez normális. Pont 6 hetes leszek mikor megyek majd a dokihoz előbb úgy sem látna sok mindent, én csak rá stresszelnék ha azt mondaná nem látja menjek vissza később. Persze ha vérzés lenne akkor menni kell azonnal.
2021. márc. 15. 20:44
 15/20 A kérdező kommentje:
értem,próbálj meg pihengetni és ha van fejlemény majd írj,ha gondolod :) ha ez normális, akkor rendben köszönöm a választ. ne is gondolj erre nem lesz vérzés =)
2021. márc. 15. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Hüvelyi ultrahangot csinált?
2021. márc. 16. 06:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen,hüvelyi UH volt.
2021. márc. 16. 07:44
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki ma jöttem egy másik orvostól. 6 hetes vagyok pont. Terhesség bizonyított. Köszönöm a válaszokat nektek.
2021. márc. 17. 11:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!
2021. márc. 17. 11:52
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm =)
2021. ápr. 4. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!